Ετικέτες

25.10.14

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η ημερίδα!

Ορθόδοξη Αγωνιστική Ομάδα
"Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος"

Αγιος Αποστολος Ιουδας ο Θαδδαιος Ή Λεββαιος ο προστατης μας

Ανακοίνωση

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς η ημερίδα  με θέμα: "Δημιουργία ή Εξέλιξη;" που διοργανώσαμε σήμερα στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους εκλεκτούς ομιλητές και όσους παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν τις εισηγήσεις ή και συμμετείχαν με την δική τους παρέμβαση. 

Για όλους εσάς που είτε λόγω απόστασης είτε λόγω εργασίας δεν καταφέρατε να έρθετε μην στεναχωριέστε, διότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να αναρτήσουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα βίντεο από τις τέσσερις εισηγήσεις, ώστε να ωφεληθείτε και να ενημερωθείτε αντικειμενικά και ορθόδοξα πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο δυστυχώς αποτελεί σημείο τριβής, σύγχυσης και όχι μόνο για την πλειονότητα των αδελφών μας.

Τέλος, θα αναρτήσουμε στις επόμενες ημέρες την εισήγηση του π. Λαυρεντίου, την οποία πρέπει να μελετήσετε πολύ προσεχτικά αν επιθυμείτε να κατανοήσετε την ουσία του ζητήματος από πλευράς θεολογικής. Αργότερα μαζί με τα βίντεο θα αναρτηθούν και τα βασικά συμπεράσματα της ημερίδας τα οποία αν και θα μπορούσα να σας τα περιγράψω πρόχειρα, κρίνω καλύτερο να τα διατυπώσω με προσοχή και ταυτόχρονα με τα  βίντεο για να μπορείτε να επαληθεύσετε του λόγου το αληθές.

Θα επανέλθουμε...

Εκ μέρους της ομάδος,

Γεώργιος Κεφαλιακός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.