Ετικέτες

10.5.16

Δολιοφθορά στο δίκτυο ύδρευσης της Γαύδου!

Σχόλιο: Μπορεί να λέει κάτι ,μπορεί και όχι.
Εμειναν χωρίς νερό οι 80 ακρίτες, καθώς άγνωστοι έκοψαν με πριόνι τον κεντρικό αγωγό νερού!
Χωρίς νερό έμεινε τις προηγούμενες ημέρες η Γαύδος, καθώς οι περίπου 80 κάτοικοι του νησιού βρήκαν τον αγωγό που τροφοδοτεί τις δεξαμενές και το δίκτυο ύδρευσης κομμένο με πριόνι!
Το απίστευτο περιστατικό αποκαλύφθηκε την περασμένη Παρασκευή, με τη δήμαρχο Γαύδου Ευαγγελία Καλλινίκου να μιλά για «άρρωστα μυαλά ή ανομολόγητο εμφύλιο», καθώς η καταστροφή του αγωγού είναι το δεύτερο κρούσμα δολιοφθοράς που καταγράφεται μέσα σε μία εβδομάδα στην περιοχή. Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα του Πάσχα μια γυναίκα βρήκε το μποστάνι της «βομβαρδισμένο», καθώς άγνωστοι δράστες έκοψαν με τσεκούρια όλα τα δέντρα και τα φυτά που καλλιεργούσε η ίδια από το 2007, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο νησί.

«Μετά τον κήπο, εντοπίστηκαν τώρα και άλλες καταστροφές, καθώς προκλήθηκε ζημιά στο δίκτυο που τροφοδοτεί με νερό το νησί μας, μεταφέροντάς το από τις γεωτρήσεις στις δεξαμενές. Η Πολιτεία πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της για το πολύπαθο νησί μας. Ζητήσαμε τη συμβολή της Αστυνομίας, ώστε τα άτομα που βρίσκονται πίσω από τέτοιες ενέργειες να τεθούν υπό τον έλεγχο του νόμου» ανέφερε η δήμαρχος Γαύδου, που άφησε σαφείς αιχμές εναντίον προσώπων τα οποία έχουν... προηγούμενα με τη δημοτική Αρχή.

«Εκκρεμούν υποθέσεις στις αίθουσες των δικαστηρίων για εγκλήματα που έχουν στερήσει από τους κατοίκους της Γαύδου βασικές παροχές για την ευημερία τους» κατέληξε η κυρία Καλλινίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.