Ετικέτες

19.4.16

Πειρασμοί υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντοτε στη ζωή μας! ( Γέροντος Φιλοθέου Ζερβάκου )



Εδώ δεν έχομε πατρίδα αληθινή, είμεθα ξένοι! Η πατρίδα μας είναι στους ουρανούς. Γνωρίζω καλά πόσο μεγάλη ωφέλεια προξενεί η πρόσκαιρη ασθένεια σε εκείνους που έχουν υπομονή στις θλίψεις, δεν γογγύζουν αλλά λέγουν σαν τον Ιώβ δόξα σοι ο Θεός.

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Άγριο έγκλημα μεταξύ προσφύγων στο Πεδίον του Άρεως

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στοΠεδίον του Άρεως, όταν δύο πρόσφυγες που είχαν φύγει από την ανοιχτή δομή του Ελληνικού, συνεπλάκησαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματίσει θανάσιμα με μαχαίρι τον άλλο. 

Η στρεβλή νοοτροπία του νεο-Έλληνα


Του Μανώλη Βολουδάκη

Θα μου επιτρέψετε ένα μικρό διάλειμμα από την αμιγώς πολιτική ενασχόληση προκειμένου να αναδημοσιεύσω τμήμα της ενδιαφέρουσας συνέντευξης, που παραχώρησε ο οδηγός αγώνων Τάσος Μαρκουΐζος, ο γνωστός μας Ιαβέρης, στον Νίκο Γιαννόπουλο και στο contra.gr. Πιστεύω πως είναι χρήσιμο σε όλους μας να δώσουμε προσοχή στα όσα επισημαίνει σχετικά με την νοοτροπία του νεο-Έλληνα, που δυστυχώς δεν ισχύουν μόνο κατά την διάρκεια της οδήγησης. Οι νεο-Έλληνες έχουμε μια κακή και αποκρουστική νοοτροπία, που είναι αποτέλεσμα έλλειψης παιδείας, αρχών και αξιών.