Ετικέτες

23.1.18

Το νέο έργο του Καραγκιόζη: Ο Πολάκης κι ο κόσμος του.



Εμπρηστικές δηλώσεις έκανε ο άπατρις κ. Παύλος Πολάκης δηλώνοντας πως στη μεγάλη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη συμμετείχαν, εκτός από ανθρώπους που δεν είχαν κομματικό προσανατολισμό, σκοτεινές και φασιστικές δυνάμεις, νοσταλγοί της χούντας. Δεν παρέλειψε δε να αναφερθεί και στο σκοταδιστικό τμήμα της Εκκλησίας του Ανθίμου και του Αμβροσίου, αλλά και να δηλώσει πως «Η αριστερά είναι πατριωτική δύναμη και το έχει αποδείξει με το αίμα των αγωνιστών της εδώ και πολλές δεκαετίες».

Είναι πασιφανές πως ο κ. Πολάκης προσπάθησε με τον χειρότερο τρόπο να υποβαθμίσει "κρητικά και παντελονάτα" το ηχηρό μήνυμα που έστειλαν χιλιάδες Έλληνες από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Το κυριότερο για τον κ. Πολάκη είναι πως δεν αντιλαμβάνεται πού βρίσκεται, αλλά και τί λέει. Δίχως να θέλει, ο ταλαίπωρος (και λέμε ταλαίπωρος, γιατί ταλαιπωρείται από τις "δήθεν" σοσιαλιστικές του "ιώσεις" που δυστυχώς τις εκμεταλλεύεται η Νέα τάξη πραγμάτων όσο το δυνατόν καλύτερα). Εγκλωβισμένος πίσω από νοσηρές ιδεοληψίες και από προσωπικά αδιέξοδα τολμά να τα βάζει με την ελεύθερη βούληση του Δημοκρατικού λαού μας που πρωτοστατεί σε αυτή τη πρωτοφανή επίθεση που δέχεται η πατρίδα μας από σκοτεινά ανθελληνικά κέντρα. 

Φυσικά, το ότι αριστεροί πατριώτες έδωσαν το αίμα τους για το καλό της Αριστεράς, γιατί σίγουρα αυτό θα εννοεί, δεν το αμφισβητεί κανείς. Αλλά για το καλό της πατρίδας μας όχι! Σήμερα η "αριστερά " που εκπροσωπείται, είναι αυτή των μνημονίων, των Μ.Κ.Ο.,των λαθρο-εισβολέων και των ξένων κέντρων που θέλουν να φέρουν αλλαγές στη χώρα μας και στη γειτονιά μας. 

Ο όρος κατσαπλιάς που εκστόμισε ο κ. Αμβρόσιος δεν νομίζουμε να είναι άστοχος και ανεδαφικός. Έτσι λοιπόν λέμε και εμείς, καλύτερα τα τσιράκια του Σόρρος να μας λένε "φασίστες" και "χουντικούς" παρά Κατσαπλιάδες και προδότες! 

Α...! κ. Πολάκη, και μια ευχή: Καλά ψαρέματα!!! 














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.