Ετικέτες

18.1.18

Dejan Lucic «μήνυμα προς τους αδελφούς μας Έλληνες»

«Ήρθε η ώρα να ξυπνήσετε και να καταλάβετε την αλήθεια. Εμείς στη Σερβία λέμε: «η αρκούδα χόρευε στο κατώφλι μας», και τώρα έρχεται στο δικό σας.
Δεν είναι τυχαίο ότι η Ελλάδα αποσταθεροποιήθηκε λόγω των χρηματικών δανείων, τα οποία ήρθαν και έφυγαν από την Ελλάδα. Δεν ξοδέψατε εσείς δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα δισεκατομμύρα ήρθαν στην Ελλάδα και έφυγαν με σκοπό να χρεωθείτε και να τα πληρώνετε, με σκοπό κάποιος να αρπάξει την ιερή σας Ελληνική χώρα.

Οι τούρκοι και οι γερμανοί θέλουν τα νησιά κοντά στην τουρκική ακτή, όπου στη θάλασσα υπάρχει πετρέλαιο.
Η Κρήτη είναι σε κίνδυνο. Κρητικοί: να είστε η αρχή της αντίστασης κατά της κατοχής της Ελλάδος. Εσείς το μπορείτε, εσείς το ξέρετε, εσείς είστε όλοι σαν τους Σπαρτιάτες, σαν τον Αχιλλέα. Ο κάθε  Κρητικός είναι σαν αυτόν.
Εσείς Αθηναίοι, Θεσσαλονικείς, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Να είστε σοφοί. Χρησιμοποιήστε την Ελληνική διασπορά. Χρησιμοποιήστε την Ελληνική διπλωματία μέσω της Εκκλησίας. Παντού στον κόσμο. Ενεργοποιήστε το Ελληνο – αμερικανικό λόμπι σας. Συνδεθείτε με τους Αρμένιους.
Η Σερβία δέχθηκε επίθεση γιατί είναι Ορθόδοξη χώρα. Η Ελλάδα δέχθηκε επίθεση γιατί είναι Ορθόδοξη χώρα. Τους Αρμένιους στην Τουρκία τους καταπιέζουν γιατί είναι Αρμένιοι, Ορθόδοξοι. Ο σκοπός βέβαια είναι η Ρωσία. Ο σκοπός είναι να ληστέψουν τη Ρωσία.
Σ’ αυτή την προσπάθεια ληστείας της Ρωσίας το πρώτο εμπόδιο ήταν η Σερβία, το δεύτερο εμπόδιο είστε εσείς οι Έλληνες. Πράγμα που σημαίνει ότι εμείς οι Σέρβοι και εσείς οι Έλληνες και ίσως οι Βούλγαροι,πρέπει να ενωθούμε, αλλιώς θα εξαφανιστούμε.
Η Τουρκία και το Ισλάμ είναι ο κινητήριος μοχλός της καταστροφής και της Ελλάδος και της Σερβίας και της Ευρώπης στο μέλλον.
Η Γερμανία θέλει να απαλλαχθεί από το πλεόνασμα των τούρκων στο δικό της έδαφος επιστρέφοντας τους στα Βαλκάνια.
Είναι απαραίτητο να καταστραφεί και να μικρύνει η Ελλάδα. Εσείς ξέρετε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Στρατός σας. Λένε ότι θα γίνει πόλεμος, μικρός, σύντομος στη θάλασσα.
Μπορεί να είναι σύντομος γιατί θα γίνει προδοσία στην κορυφή της ηγεσίας σας από τους άγγλους κατασκόπους, οι οποίοι δεν δουλεύουν για τα συμφέροντα της Ελλάδος.
Έλληνες, ξυπνήστε.
Ήρθε η ώρα να ξυπνήσετε και να σηκωθείτε να σταματήσετε την καταστροφή της Ορθοδοξίας στην  Ελλάδα, στα Βαλκάνια και στον κόσμο. Ενεργοποιήστε τη διπλωματία σας και προς την Ανατολή και προς τη Δύση.
Ψάξτε τους συμμάχους οι οποίοι είναι εχθροί των εχθρών σας. Να είστε σοφοί. Ζήτω οι Έλληνες.
σημ: Ο Dejan Lucic, είναι γεωπολιτικός αναλυτής, φιλόσοφος, κοινωνιολόγος και σύμβουλος του Βλαντιμίρ Πούτιν.
Αντιγραφή/ Απομαγνητοφώνηση Μέλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.