Ετικέτες

21.2.18

Αιτήματα Προσευχής: Δήμητρα, Μαρία, Ηλίας (6 μηνών), Παναγιώτης (9 μηνών) και ενημέρωση

Σχετική εικόνα

Γράφει ο προφητάναξ Δαυίδ: 

ἐγγὺς Κύριος πᾶσι τοῖς ἐπικαλουμένοις αὐτόν, πᾶσι τοῖς ἐπικαλουμένοις αὐτὸν ἐν ἀληθείᾳ. θέλημα τῶν φοβουμένων αὐτὸν ποιήσει καὶ τῆς δεήσεως αὐτῶν εἰσακούσεται καὶ σώσει αὐτούς. φυλάσσει Κύριος πάντας τοὺς ἀγαπῶντας αὐτὸν... (ψαλ.144, 18-20)

Ας παρακαλέσουμε λοιπόν τον Κύριο για τα αδέρφια μας:



1. Η Δήμητρα πάσχει από φοβερούς, αφόρητους πόνους στο κεφάλι. Κάποιοι πνευματικοί άνθρωποι, λένε ότι έχει πάνω της μαγεία. Αξίζει όλοι να προσευχηθούμε.


2. Η Μαρία έχει ένα σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα που της προκαλεί πολύ πόνο. Ευλαβείται τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό και προσεύχεται να την κάνει καλά.

3. Ο μικρός Ηλίας 6 μηνών γεννημένος στην Αμερική από ομογενείς γονείς, την Εβελυν και τον Αντώνη Αργυροκαστρίτη διαγνώστηκε με σπάνια ασθένεια που πλήττει το ανοσοποιητικό σύστημά του και πρέπει το γρηγορότερο δυνατόν να υποβληθεί σε μεταμόσχευση του μυελού των οστών.



Περισσότερα εδώ: http://www.golden-memories.info/

4. Ο Παναγιώτης, εννέα μηνών, πάσχει από σύνδρομο βραχέως εντέρου το οποίο έχει προκύψει μετά από 7 επεμβασεις. Γεννήθηκε με ατρυσία και συστροφή ειλεοτυφλικής βαλβίδας και του έχει αφαιρεθεί σχεδόν όλο το παχύ έντερο και μεγάλο μέρος του λεπτού με τη βαλβίδα. Εδώ και εννέα μήνες οι γονείς αγωνίζονται συντροφιά με τη δύναμη της Παναγίας και μετά από έξι μήνες στο Ιπποκράτειο Γ.Ν. Θεσσαλονίκης, πλέον εδώ και ένα μήνα ο αγώνας τους συνεχίζεται στο Παίδων Αγίας Σοφίας στην Αθήνα.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στον λογαριασμό facebook: Akis Anastasiadis 


Ενημέρωση


1. Ο Κωνσταντίνος (κλικ εδώ - υπ΄ αριθμόν 3), που έχει βαριάς μορφής καρκίνο και για τον οποίο ήδη προσευχόμαστε, θα ξανακάνει σε λίγο καιρό σοβαρότατο χειρουργείο. Η μανούλα του κ. Θεοπούλα μας ικετεύει να προσευχηθούμε.

2. Η Λυδία (κλικ εδώ), για την οποία προσευχόμαστε εδώ και καιρό, βρίσκεται στο σπίτι της, αλλά η κατάστασή της συνεχίζει και είναι κρισιμότατη. Η ευλογημένη κόρη της Στυλιανή, μας ζητά να ικετεύσουμε την Παναγία να κάνει το θαύμα της.



Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.