Ετικέτες

11.7.14

Αισχος στο Guaba Bar στη Λεμεσό!!!





Σχόλιο Ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Υπάρχουν και πνευματικοί νόμοι. Πιστεύετε ότι δεν θα τηρηθούν και ότι τέτοιες πράξεις θα μείνουν ατιμώρητες;;; ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ! 


Αίσχος στο Guaba Bar στη Λεμεσό!!! Πάρτι βλασφημίας προς το πρόσωπο του Ιησού Χριστού μας. Με αυτό το τρόπο ξεκίνησαν το πάρτι στο γνωστό μπαράκι στη Λεμεσό. Ο Χριστός με πρόσωπο παλιάτσου πάνω στο Σταυρό περικυκλωμένος από Σατανιστές και το Διάβολο και οι Κύπριοι γύρω γύρω να χλευάζουν να χασκογελούν και να βγάζουν φωτογραφίες ... Δεν πάμε καθόλου καλά !

Ένας πόλεμος σε πλήρη εξέλιξη – Προς κατάπαυση πυρός μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης;

προς-κατάπαυση-πυρός-μεταξύ-Ισράηλ-και-Παλαιστίνης
Οι Η.Π.Α είναι έτοιμες να διαμεσολαβήσουν για την επίτευξη κατάπαυσης του πυρός μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων της Χαμάς, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της χώρας Barack Obama.

Ο Πειραιώς Σεραφείμ: «Προάγγελος επερχόμενων δεινών η αντιχριστιανική συμπεριφορά των Σαμαρά-Βενιζέλου – Ποδοπατούν την εντολή Του Θεού »

Πειραιώς Σεραφείμ
Τώρα πού τό προσωπεῖο τῶν συγκυβερνώντων ἔπεσε.

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

fotia-kalyba
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΑΝΟΙΞΑΝ! ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ!

gaza-ypo-israilini-epithesi-10
Γράφει ο Ιωάννης Αθ. Μπαλτζώης*

Το θαύμα που άλλαξε τη ζωή μου: Η εξομολόγηση ενός πρώην άθεου Blogger

eikona-tou-xristou
Σχόλιο Ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Διαβάστε την παρακάτω συγκλονιστική ιστορία! 
Για να προλάβω πιθανούς σκεπτικιστές που θα διατυπώσουν την άποψη ότι η ιστορία είναι κατασκευασμένη, θα σας προτρέψω να μην σταθείτε σε αυτό (θα μπορούσε να είναι όντως φτιαχτή η ιστορία), αλλά να δεχτείτε ότι πολλοί άπιστοι ή χλιαροί χριστιανοί σε όλες τις εποχές επέστρεψαν στο δρόμο του Θεού με θαυμαστό τρόπο (π.χ. ο Απόστολος Παύλος, η Αγία Μαρία η Αιγυπτία κτλ. είναι πολύ πιο τρανταχτά παραδείγματα από τον αδελφό μας Κώστα ή κάποιον άλλον αδελφό μας...)
Γι' αυτό ας μην κρίνουμε αυστηρά τους αδελφούς μας που έχουν ξεστρατίσει αλλά ας ακολουθήσουμε το παράδειγμα της φίλης του Κώστα, δηλαδή ας δωρίσουμε κάποια εικόνα ή κάποιο χριστιανικό βιβλίο σε φίλους μας που δεν είναι κοντά στο Θεό και ας προσευχηθούμε ο Κύριος με τον δικό Του τρόπο να τον φέρει δίπλα Του.

Ξεχείλισμα λύπης Αγιορειτών Πατέρων

esfigmenou
Είμαστε Αγιορείτες πατέρες και θα έπρεπε να το νιώθουμε μεγάλη τιμή, όμως αυτά που γίνονται στο Άγιο Όρος μας κάνουν να ντρεπόμαστε, διότι τα επιτρέπουμε και δεν αντιδρούμε.

Βίντεο: Σωτήρης Μουστάκας «Ποιος είναι ο αττίλας;»


 Ο "Άγνωστος" Έλληνας πατριώτης από την Κύπρο μας Σωτήρης Μουστάκας..


Μέλος της ΕΟΚΑ ο αείμνηστος κορυφαίος ηθοποιός μας Σωτήρης Μουστάκας από την ηλικία των 15 ετών και για δύο χρόνια ήταν αγγελιοφόρος του Γεωργίου Γρίβα - Διγενή. Μετέφερε διαταγές σε διάφορες ομάδες, ενώ παράλληλα μοίραζε φυλλάδια, έγραφε συνθήματα στους τοίχους και έκανε ό,τι άλλο απαιτούσε η συνωμοτική δουλειά.