Ετικέτες

16.12.20

Όταν έπρεπε σιωπούσαμε, τώρα κλαίμε και οδυρόμαστε



Δικαίως διαμαρτυρόμαστε και πονάμε και αισθανόμαστε ορφανοί, γιατί κλειδαμπαρώθηκαν οι ναοί της Εκκλησίας μας. Και όπως οι άνθρωποι που έχασαν ένα πολυαγαπημένο πρόσωπο, το θυμούνται με συγκίνηση, θρηνούν περισσότερο και νιώθουν έντονα την απουσία του, τις «χρονιάρες» ημέρες, Πάσχα και Χριστούγεννα, έτσι και εμείς, οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, αισθανόμαστε θλίψη και σπαραγμό, γιατί δεν θα μπορέσουμε ούτε τα φετινά Χριστούγεννα, να «δειπνήσουμε» στον οίκο του Πατέρα τους. Όπως και το περασμένο Πάσχα, δεν θα εισέλθουμε στην χαρά του Κυρίου μας. Ο σύγχρονος Πιλάτος έχει τοποθετήσει φρουρές και κουστωδίες, να απαγορεύουν διά ροπάλου την είσοδο.

Γράφονται πολλά και από πολλούς. Ξιφουλκούν επώνυμοι και ανώνυμοι κατά της απόφασης. Συμφωνώ, με χέρια και ποδάρια προσυπογράφω, όσα εμπόνως γράφουν ιεράρχες, όπως το παλληκάρι της Κύπρου μας, ο επίσκοπος Μόρφου κ. Νεόφυτος.

ΤΟ Δ.Ι.Σ. ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ...


ΣΧΟΛΙΟ: Παλιότερα είχα γράψει ένα σχόλιο που ταιριάζει και τώρα πιστεύω:

ΤΟ Δ.Ι.Σ. ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ...

δηλαδή, εμείς τώρα πρέπει να πανηγυρίσουμε υποτίθεται;;;; 

Η Σαρακοστή αντικαταστάθηκε από τα "λιτά" και σύντομα Χριστούγεννα (40-->1) [λες να μην γίνει και όρθρος ούτε πριν την πρώτη θ.λ.;;;], το άγιο δωδεκαήμερο έγινε διήμερο (πρωτοχρονιά και Φώτα, 12-->2) [ο όρθρος λιτός υποθέτω κι εδώ; ο Μέγας Αγιασμός το ίδιο;]... Τα 4 άτομα έγιναν 9 και τώρα πλέον 25 (υποτίθεται...). Θα ξεκινήσει το κλείσιμο θέσεων, μην σας πω ότι θα γίνουν και δωροδοκίες... Οι ιερείς θα γίνουν αστυνόμοι, οι επίτροποι θα γίνουν πορτιέρηδες, οι πιστοί θα γίνουν καρναβάλια... τα αντίδωρα θα γίνουν πακέτα... οι εικόνες θα καλυφθούν με κορδέλες και απαγορευτικά (?)... η θεία κοινωνία ποιός ξέρει (?)... Επίσης, οι λειτουργίες θα γίνουν σύντομες και λιτές (!?). Τί ωραία, τί καλά, τριαλαρόμ, τριαλαρά... Το φοβερό είναι ότι κάποιοι (όχι τόσο λίγοι) πανηγυρίζουν...

Θυμάστε τί έγινε την προηγούμενη φορά; Ο Μητσοτάκης έκλεισε κανονικά όλες τις εκκλησίες, γιατί δεν άντεχε τις μεσοβέζικες λύσεις. Αυτή τη φορά, αν δεν τις κλείσει ο Μητσοτάκης, σκεφτήκατε μήπως τις κλείσει ο ίδιος ο Θεός;

Ο Θεός να με βγάλει  ψεύτη, αλλά κάτι δεν μου αρέσει καθόλου με τις εξελίξεις αυτές... κάτι μου βρωμάει...  Τώρα πραγματικά αρχίζω να φοβάμαι... Τώρα αρχίζω να νιώθω πραγματικά ψεκασμένος... σαν να με ψεκάζουν με κατσαριδοκτόνο στο πρόσωπο... και να περιμένουν από εμένα να τους πώ κι ευχαριστώ! 

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος που συνήλθε μέσω τηλεδιάσκεψης σήμερα. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος καλεί κλήρο και πιστούς να εφαρμόσουν στο ακέραιο τις αποφάσεις της πολιτείας σχετικά με τον εκκλησιασμό την περίοδο του Αγίου Δωδεκαημέρου.

ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ Ακούσιος Εγκλεισμός στο Ψυχιατρείο του Γάλλου Καθηγητή Θεραπευτικής Χημείας ,Φαρμακοκινητικής του Fourtillan που θεωρεί επικίνδυνο το εμβόλιο και συμμετείχε στο φιλμ ”Hold Up” που πρόβαλε την άλλη άποψη για την πανδημία. ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

 

Σχόλιο: Αν ισχύει ακριβώς έτσι, είναι ανατριχιαστικό. Βέβαια ας μην μας κάνει εντύπωση, όταν ο πρωθυπουργός μιλάει σε διάγγελμα για ψεκασμένους και το ίδιο κάνουν και κάποιοι Megaλοι δημοσιογράφοι-εισαγγελείς-ανακριτές. Σε κάθε περίπτωση όλοι αυτοί θα πάρουν (σύντομα ελπίζω) την απάντησή τους από τον Θεό. Εμείς ας ζητήσουμε την παρέμβασή του με προσευχή, με νηστεία και μετάνοια κι Εκείνος ΔΕΝ θα μας εγκαταλείψει στα νύχια τους. 


Ο Παγκόσμιος Ολοκληρωτισμός που εγκαθιδρύθηκε μ΄αφορμή τον covid19 δείχνει την ανατριχιαστική αποτρόπαιη αληθινή μάσκα του ολοένα και περισσότερο. Ναζιστικού τύπου μεθοδεύσεις χρησιμοποιεί κατά των διαφωνούντων όπως κάθε αυταρχικό καθεστώς. Βασανιστήρια τύπου Τρίτου Ράιχ. Έγινε εισαγωγή παρά τη θέλησή του-ακούσια νοσηλεία- σε Ψυχιατρείο στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Mas Careiron στο Uzès του Καθηγητή Fourtillan που εμφανίστηκε στο film ”Hold Up” όπου έγινε η καταγγελία μεταξύ άλλων ότι ο ιός παρασκευάστηκε στο Ινστιτούτο Παστέρ. Χρησιμοποιείται η Ψυχιατρική όπως πάντα ως μέθοδος καταστολής των αντικαθεστωτικών από την εποχή της λοβοτομής και του ηλεκτροσόκ. Βέβαια σήμερα έχει εξελιχθεί και σε πολλές περιπτώσεις έχουμε χημική λοβοτομή. Άρχισαν τα βασανιστήρια, οι διωγμοί για τις ιδέες για την διαφοροποίηση στην ιατρική έρευνα και τοποθέτηση. Μεσαίωνας. Ιερά Εξέταση…Στο θέμα του coronavirus,ο Καθηγητής Jean-Bernard Fourtillan με σπουδές στην Φαρμακευτική και Θεραπευτική Χημεία τοποθετήθηκε ως εξής :“σκοπός αυτής της ψευδοπανδημίας είναι ο εμβολιασμός του παγκόσμιου πληθυσμού μ΄ένα εμβόλιο άκρως επικίνδυνο καρπό μιας γενετικής χειραγώγησης του Sars-CoV-2”. Οι αρχές φυλάνε το Ψυχιατρείο όπου έχουν έγκλειστο τον αντιφρονούντα αντικαθεστωτικό Καθηγητή καθώς ένα κίνημα ”οι Μαύρες Ρόμπες” έχει στείλει πολλά μηνύματα στο νοσοκομείο για την υπόθεσή του… To Ψυχιατρείο δέχεται πολλά emails που καλούν στην απελευθέρωση του Καθηγητή Jean-Bernard Fourtillan.

Ένα από αυτά