Ετικέτες

10.6.22

Φωτογραφίες από την εξόδιο του π. Εφραίμ μοναχού (πρώην Αντωνίου - Frank Attwood)

 

Αιτήματα προσευχής 10/6

 

[τελευταία ενημέρωση: 10/06/22, 11:08]

 

Έχουμε πόλεμο και χρειαζόμαστε στρατιώτες! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε αυτόν τον πόλεμο δεν κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από σφαίρες, αντίθετα κερδίζουμε πόντους μήπως και καταφέρουμε να μπούμε στη Βασιλεία του Κυρίου πάντα με τη χάρη Του και όχι με τη δική μας προσωπική προσπάθεια... Ο Κύριος βλέπει τη διάθεση μας και μας δίνει την χάρη Του που σε άλλους μετατρέπει το ένα τάλαντο σε δύο, σε άλλους 5, σε άλλους 10... Διάθεση λοιπόν... Την έχουμε;


10/06

Υπέρ θείας βοηθείας

Αθανασίου ιερέως: η υγεία του έχει κλονιστεί σοβαρά. Ο Θεός ας του δώσει δύναμη.

Ιωάννου: έχει πάθει σοβαρή πνευμονία και κινδυνεύει η ζωή του.

Καλλιόπης: έχει καρκίνο στο στήθος.

Όλγας: έχει πέτρα στο νεφρό που της προκάλεσε σοβαρή πληγή, μόλυνση και αφόρητους πόνους. Ας ευχόμαστε ο Κύριος να της απαλύνει τους πόνους και να επιτρέψει να θεραπευτεί.

Αθηνάς: έχει παρουσιάσει ωχρά κηλίδα. Ο Θεός ας την ενδυναμώσει.



Υπέρ αναπαύσεως

Εφραίμ μοναχού: πρόκειται για τον Αντώνιο που εκτελέστηκε πριν 2 μέρες. Εκάρη μοναχός. Όσα αμαρτήματα και να είχε κάνει, τα έχει εξομολογηθεί και έχει μετανοήσει γι' αυτά. Τα πλήρωσε σε αυτόν τον κόσμο με το παραπάνω, καθώς καταδικάστηκε σε 35 χρόνια φυλάκισης και τελικά σε θάνατο για ένα έγκλημα που ΔΕΝ είχε κάνει. Ομολόγησε σοβαρά αμαρτήματα που είχε κάνει ως νέος, αλλά μέχρι τέλους επέμεινε ότι δεν είχε διαπράξει το έγκλημα που τον καταδίκασε σε θάνατο. Παραταύτα δέχτηκε την ποινή με αγάπη γι' αυτούς που τον έκριναν άδικα. Το δέχτηκε ως Άγιος. Ο Θεός ξέρει... και ας ευχηθούμε πέρα από την ανάπαυση του δούλου Του,  Εφραίμ μομαχού, αν το κρίνει Εκείνος να αποκαλυφθεί κάποτε και η αλήθεια.


Γερων Θαδδαίος: Σε ποιους αποκαλύπτονται τα ουράνια μυστήρια;




ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ: Τα ουράνια μυστήρια αποκαλύπτονται...