Ετικέτες

13.9.21

Τελειώνουν τα εμβόλια τον Οκτώβρη;

 

dimpenews: Τα καλά νέα συνεχίζουν να φτάνουν μέσω του Dr Dominique Rueff, Γενικoύ Ιατρού,με DU στην ογκολογία, Πρόεδρος του ADNO: Όλα τα εμβόλια δεν θα δικαιολογούνται πλέον από τις 20/10/2021:

οι πληροφορίες επαληθεύτηκαν. Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενέκρινε (βλέπε: Google) 5 θεραπείες που θα είναι διαθέσιμες σε όλα τα νοσοκομεία των κρατών μελών για τη θεραπεία του Covid. Αυτές οι θεραπείες εγκρίνονται με διάταγμα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο) και θα είναι σε λειτουργία από 1/10, επομένως θα διανέμονται σιγά -σιγά γύρω στις 20/10. Τα εμβόλια εγκρίθηκαν με “προσωρινό πειραματικό τρόπο”. Ωστόσο, δεδομένου ότι με διάταγμα, θα υπάρχει υποχρέωση συνταγογράφησης αυτών των 5 νέων φαρμάκων, η χρήση του εμβολίου θα λήξει. Έτσι, καταλαβαίνουμε γιατί όλα τα κράτη είπαν “μεταξύ Σεπτεμβρίου είναι απαραίτητο ότι …”. Ήξεραν ήδη τα πάντα. Κρατάτε γερά. Μην αποδέχεστε κανένα εκβιασμό. Κάνετε υπομονή. Τώρα που η ιβερμεκτίνη εγκρίθηκε ξανά, δεν υπάρχει ανάγκη για εμβόλιο. Εξαιρετικά νέα. Το Institut Pasteur αναγνωρίζει την αποτελεσματικότητα της ιβερμεκτίνης. Μια μεμονωμένη πρόσληψη θα μπορούσε σε μερικούς ανθρώπους να εξαλείψει όλο το γενετικό υλικό του SARS covid-19.

Δ.Κούβελας: «Βλακώδης ο εμβολιασμός των παιδιών»

π.Αρσένιος Βλιαγκόφτης- Δρ. Yeadon: «Γονείς προστατέψτε τα παιδιά σας»

Νηστειοδρόμιο της εβδομάδας (13/9/21-19/9/21)

  

Η ΝΗΣΤΕΙΑ 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΣ
ΟΥΤΕ ΣΩΜΑΤΟΚΤΟΝΟΣ,
ΑΛΛΑ ΠΑΘΟΚΤΟΝΟΣ

Την τρέχουσα εβδομάδα νηστεύουμε 3 ημέρες, αφού πλην της Τετάρτης και Παρασκευής νηστεύουμε και την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, οπότε εορτάζουμε την ύψωση του Τιμίου Σταυρού. Θεωρείται δεσποτική εορτή, αλλά είναι ημέρα αυστηρής νηστείας, ισοδύναμη με τη μεγάλη Παρασκευή. Αναλυτικά:

Δευτέρα, Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή: επιτρέπονται όλες οι τροφές

Τρίτη 14/9, Τετάρτη 15/9, Παρασκευή 17/9: νηστεία (άλαδο φαγητό ή ξηροφαγία)

Παρατηρήσεις

Χωρίς τραπεζικές υπηρεσίες και πρόσβαση σε ναούς οι μη εμβολιασμένοι! – Ποια χώρα το ανακοίνωσε

 

Σε καταστάσεις απόλυτης παράνοιας βαδίζει ο κόσμος και φαίνεται από τις κινήσει κρατών και κυβερνήσεων οι οποίες ανακοινώνουν το ένα μέτρο μετά το άλλο κατά όσων δεν επιθυμούν και δεν έχουν λόγο να εμβολιαστούν.

Έτσι όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Νιγηρίας από τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί θα τους απαγορεύεται η πρόσβαση σε χριστιανικούς ναούς ή τζαμιά όπως και στο τραπεζικό σύστημα.