Ετικέτες

13.7.16

Λέρος: Κάτοικοι απαιτούν να φύγουν οι μετανάστε


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τις εγκαταστάσεις όπου φιλοξενούνται οι μετανάστες στη Λέρο, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης κάτοικοι του νησιού που απαιτούν να φύγουν οι μετανάστες από το νησί και να κλείσουν οι δομές φιλοξενίας.

Ενημέρωση για τον Ηλία (καρκίνος στο παχύ έντερο)


Ο Ηλίας (θυμηθείτε εδώ) σήμερα έκανε τον προεγχειρητικό έλεγχο και την Παρασκευή 15/7 πρώτα ο Θεός θα χειρουργηθεί, ώστε να αφαιρεθεί το τμήμα του παχέος εντέρου που φέρει τον πολύποδα και τη νεοπλασία. Ας τον έχουμε στις προσευχές μας, ώστε όλα να πάνε κατ' ευχήν και να μην υπάρξουν επιπλοκές. Μην ξεχνάτε παρακαλώ και τη σύζυγό του Αποστολία... ο Κύριος να την ενδυναμώσει και να την ενισχύσει στις μέρες που θα ακολουθήσουν.

Μετά την επέμβαση ο Ηλίας θα χρειαστεί να μείνει 8-10 μέρες στο νοσοκομείο, οπότε και θα σας ενημερώνω για τις εξελίξεις.

Η Παναγία και οι Άγιοι Ανάργυροι ας τον σκεπάζουν με τις πρεσβείες τους προς τον Κύριο.

Οι 10 συχνότερες διατροφικές ελλείψεις. Πώς θα τις αντιμετωπίσετε;

577695031dc5248b538b4aa4 
Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας απαιτούν γρήγορες λύσεις. Και αυτές δεν περιορίζονται στις μετακινήσεις, τους τρόπους πληρωμής αλλά έχουν αντίκτυπο και στον τρόπο που τρεφόμαστε.

Μέρκελ: "Τρομοκράτες" πέρασαν στην Ευρώπη


Μαχητικές οργανώσεις πέρασαν λαθραία μέλη τους στηνΕυρώπη με το κύμα των προσφύγων που διέφυγαν από τη Συρία, δήλωσε η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ.

"Εν μέρει, η ροή των προσφύγων χρησιμοποιήθηκε ακόμη και για να περάσουν λαθραία τρομοκράτες", δήλωσε σε συγκέντρωση της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσής της στην ανατολική Γερμανία.