Ετικέτες

8.2.19

Διαβάστε με προσοχή την είδηση - Ποιοι εμποδίζουν την αναστήλωση του γιγαντιαίου σταυρού στη Λέσβο


Η μάχη του Σταυρού στην Μυτιλήνη συνεχίζεται - Μπλόκαρε την τοποθέτηση νέου γιγαντιαίου Σταυρού η ΕΛ.ΑΣ

ΟΥΤΕ ΤΟ …«ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ» ΤΕΤΟΙΟΣ …ΑΕΡΟΛΙΘΟΣ!


Ο … ΑΕΡΟΛΙΘΟΣ…!
Ἀπὸ τὴν εἰδησεογραφία διαβάζουμε ἐμβρόντητοι τὰ κατωτέρω.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ἡ ἀνάγνωσή τους κρίνεται ἐπιβλαβὴς γιὰ τὴν ψυχικὴ καὶ διανοητικὴ ὑγεία!

Πατριάρχης Σερβίας Ειρηναίος – Το Κόσοβο πρέπει να παραμείνει στη σύνθεση της Σερβίας


Ο πατριάρχης των Σέρβων, Ειρηναίος, από τη Μόσχα όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, απέρριψε κατηγορηματικά κάθε ιδέα που θα οδηγούσε στην οριστική απόσχιση του Κοσόβου από την Σερβία. «Η διαίρεση του Κοσόβου και τα νέα σύνορα, που υποστηρίζουν κάποιοι, για τη Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία και για την πλειοψηφία του πληθυσμού δεν είναι αποδεκτή λύση. Η Σερβία χωρίς το Κόσοβο δεν θα είναι Σερβία», δήλωσε ο κ. Ειρηναίος, σε συνέντευξή του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων «RIA Novosti», όπως μεταδίδουν τα σερβικά ΜΜΕ.

Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - Απειλεί με βέτο τα Σκόπια ο Βούλγαρος υπουργός Αμυνας - «Αλλάξτε τα βιβλία ιστορίας»


Με πολύ αυστηρή γλώσσα ο Βούλγαρος αναπληρωτήςπρωθυπουργός και υπουργός Άμυνας, Κράσιμιρ Καρακατσάνοφ, έστειλε μήνυμα στα Σκόπια ότι θα πρέπει να τηρήσουν όλες τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει απέναντι και στην Ελλάδα και στη Βουλγαρία.

Χωρίς Θεό τι να κάνει ο άνθρωπος

Άγιος Παΐσιος

Ο Καλός Θεός μας δίνει πλούσιες τις ευλογίες Του. Να μη δείχνουμε αχαριστία και Τον παροργίζουμε, γιατί έρχεται «η οργή του Θεού επί τους υιούς της απειθείας» (Εφ. 5,6). – μη γένοιτο.

Γίνε το φώς...


Ποτέ δεν το σκέφτηκα, μέχρι που το είδα...