Ετικέτες

9.11.18

Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ, ΤΟ DEAL KAI TA 10.000 ΘΥΜΑΤΑ


Η συμφωνία που πλήττει τον απλό παπά και ανοίγει τον δρόμο στον αφελληνισμό και στην αποχριστιανοποίηση
Ο παπάς για να παιχτεί σωστά θέλει τρία τραπουλόχαρτα, παπατζή, αβανταδόρους, τουτέστιν αυτούς που παριστάνουν πως ποντάρουν και κερδίζουν, ώστε να «μασήσει» η κοροϊδάρα, τσιλιαδόρους, ώστε να μη φορέσουν άπαντες βραχιόλια και φυσικά απαιτείται το βασικό προαπαιτούμενο, το κορόιδο. Oλη η μηχανή στήνεται για χάρη του, για να τον ξαφρίσουν. Ο δε παπάς, ήτοι το τραπουλόχαρτο με τη φιγούρα, είναι πάντα ένα.

Ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος παισιος

Μια αποκαλυπτική εκπομπή που ξεδιπλώνει τα σχέδια και τη δράση του Σιωνισμού, της μυστικής θρησκευτικής οργάνωσης που επιδιώκει την δημιουργία μιας παγκόσμιας και αιώνιας αυτοκρατορίας: Τι έχει προφητεύσει ο Όσιος Παΐσιος για τον Αντίχριστο και τον Σιωνισμό; Πώς έχουμε την βεβαιότητα ότι δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας; Ποια είναι η θρησκεία τους; Ποιός είναι ο ρόλος του Σιωνισμού στην παγκόσμια ιστορία; Πώς εξαπλώθηκαν και με ποιά μέσα δουλεύουν; Ποιους άλλους χώρους ελέγχουν σήμερα ;

Άκου φίλε…. Έχω την ανάγκη για τον απλό παπά να σου μιλήσω…


Άκου φίλε, έχω την ανάγκη για τον απλό παπά να σου μιλήσω. Τον παπά που είναι απλός, ανεξαιρέτως βαθμού. Ξέρω, μπορεί να έχεις κάποιες μικρές οι μεγάλες δυσάρεστες εμπειρίες από κληρικούς που λοξοδρόμησαν στην αποστολή ή που κυριάρχησε πάνω τους η ανθρώπινη φύση.

Αν δεν το ξέρατε ήρθε η ώρα να το μάθετε – Άλλο Αλβανοί και άλλο Αρβανίτες


Άγνοια η και διαστρέβλωση της Ιστορίας προδίδει η καινοφανής άποψη που ακούσθηκε ότι δηλαδή μεγάλοι ήρωες του 1821 και των μετέπειτα εθνικών αγώνων υπήρξαν Αλβανοί.

Αγιος Νεκτάριος: «Ολα νικιούνται-Τίποτα να μην σας απελπίζει!»

Αποτέλεσμα εικόνας για agios nektarios

Σκοπός της ζωής μας είναι να γίνουμε τέλειοι και άγιοι. Να αναδειχθούμε παιδιά του Θεού και κληρονόμοι της βασιλείας των ουρανών. Ας προσέξουμε μήπως, για χάρη της παρούσας ζωής, στερηθούμε τη μέλλουσα, μήπως, από τις βιοτικές φροντίδες και μέριμνες, αμελήσουμε το σκοπό της ζωής μας.