Ετικέτες

1.10.18

Χούντα Ζάεφ: Δεν πάμε σε εκλογές - Η Βουλή έχει τον λόγο για τη Συμφωνία των Πρεσπών


"Το αποτέλεσμα είναι αποδεκτό από όλους, οι ψηφοφόροι ψήφισαν με αξιοπρέπεια και περηφάνια. Αυτοί που συμμετέχουν είναι αυτοί που αποφασίζουν και διαμορφώνουν το αποτέλεσμα" τόνισε σε δηλώσεις του ο Ζόραν Ζάεφ, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια για την Συμφωνία των Πρεσπών, όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1. 

Οι δύο τρόποι για να προστατευτείς από τα ενοχλητικά διαφημιστικά τηλεφωνήματα των εταιριών





Η Αθηνά Κοντογιάννη αναπληρώτρια Συνήγορος του Καταναλωτή μίλησε στην εκπομπή ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ της ΕΡΤ, για το πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα από εταιρείες οι οποίες δίνουν προσφορές.

Εδω κλαίμε!!!!!

Σχετική εικόνα

Δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ: Φασιστοειδή των Βρυξελλών θα τη διαλύσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ: Φασιστοειδή των Βρυξελλών θα τη διαλύσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση
Λίγες ώρες μετά το δημοψήφισμα-φιάσκο στην ΠΓΔΜ, κι ενώ η λογική θα υπαγόρευε ότι πρωταγωνιστές θα είναι ο Τσίπρας, ο Ζάεφ, ο Κοτζιάς και ο Ντιμιτρόφ, η αντιπολίτευση στα Σκόπια και γενικότερα θα συζητούσαμε με λογικά επιχειρήματα τι είναι αυτό που δεν πήγε καλά και ποσοστό μεγαλύτερο του 60% του πληθυσμού, διά της αποχής του από την κάλπη απέρριψε σιωπηρά της Συμφωνία των Πρεσπών, την παράσταση «κλέβει» με τον πιο αρνητικό τρόπο η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Άγιος Φιλούμενος επεμβαίνει για την απεξάρτηση ναρκομανούς!

Ο Άγιος Ιερομάρτυς Φιλούμενος (1913-1979)

Η Ελένη Ν., η οποία κατάγεται από τη Ρόδο, ήταν για επτά χρόνια χρήστης ναρκωτικών. Παρόλο που είχε κάνει κάποιες προσπάθειες απεξάρτησης, εντούτοις πάλι επέστρεφε στα ίδια.

Αγνόησαν τον λαό σε Σκόπια και Αθήνα, μετράμε τις συνέπειες

Αγνόησαν τον λαό σε Σκόπια και Αθήνα, μετράμε τις συνέπειες
Του Τάσου Ευαγγελίου  
Δέσμιος των επιλογών του καθίσταται πλέον ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μετά τις εξελίξεις στο δημοψήφισμα των Σκοπίων είναι υποχρεωμένος να αναμένει τα αποτελέσματα από τη διαδικασία που θα ακολουθήσει ο Ζόραν Ζάεφ χωρίς παράλληλα να μπορεί να αξιοποιήσει προς όφελος του το βασικό του χαρτί, δηλαδή τη συμφωνία των Πρεσπών, έναντι των δανειστών και του ξένου παράγοντα.

Εντεταλμένοι αναρχικοί με σαφές οδηγίες κατά του Ορθόδοξου τόξου

"Έλληνες" αναρχικοί προσπάθησαν να μπουν βίαια στο Σερβικό Στρατιωτικό Νεκροταφείο. Ελληνική αναρχική ομάδα προσπάθησε να εισέλθει για της βίας στα συμμαχικά Κοιμητήρια του Ζειτνλίκ στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.