Ετικέτες

31.3.15

Πως αντιμετωπίζουν τις ασθένειες οι διάφορες αιρέσεις και η Ορθόδοξη Εκκλησία



Ομιλία του Προέδρου του Δ.Σ. της Πανελληνίου Ενώσεως Γονέων (Π.Ε.Γ) κ. Κωνσταντίνου Παπαχριστοδούλου, Θεολόγου Καθηγητού, με θέμα: 

"Πως αντιμετωπίζουν τις ασθένειες οι διάφορες αιρέσεις και η Ορθόδοξη Εκκλησία"

που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και Αγίας Φωτεινής Υμηττού την Δευτέρα 13/1/2014.

Βάζει φωτιά ο Πούτιν στη Μέση Ανατολή: Θα βοηθήσω την Παλαιστίνη να γίνει ανεξάρτητο κράτος.

Ο Πούτιν έστειλε μήνυμα στη Σύνοδο Κορυφής του Αραβικού Συνδέσμου, λέγοντας ότι θα συμβάλλει στη δημιουργία ενός ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Ο Μητροπολίτης Μόρφου για τον Άγιο Παΐσιο (ΒΙΝΤΕΟ)

morf
Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος σκιαγραφεί την προσωπικότητα και την αγιότητα του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, όπως ο ίδιος τον γνώρισε.
Η ομιλία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015, στην αίθουσα της Ενορίας Αποστόλου Βαρνάβα και Μακαρίου Δασούπολης σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Ενορία Αποστόλου Ανδρέα Δασούπολης Λευκωσίας Κύπρου.

Δείτε οπωσδήποτε το βίντεο! Πολιτική σάτιρα που σπάει κόκαλα από το γερμανικό Die Anstalt για την τρόικα και τις αποζημιώσεις...



Πολιτική σάτιρα που σπάει κόκαλα από  το σόου Die Anstalt (To Ινστιτούτο) που προβάλλεται από ZDF, το δεύτερο κανάλι της κρατικής (!) τηλεόρασης της Γερμανίας. Η επόμενη εκπομπή με αντικείμενο την Ελλάδα, η οποία θα προβληθεί από την γερμανική τηλεόραση αύριο Τρίτη, έχει ήδη «ανέβει» στο ίντερνετ. 

Ένα μικρό αφιέρωμα στον Άγιο Ιωάννη Μαξίμοβιτς (βίντεο)


Λίγη προσευχή για τον π. Κωνσταντίνο Στρατηγόπουλο

Ας κάνουμε όλοι μας μερικούς κόμπους κομποσχοινάκι για τον γλυκύτατο π. Κωνσταντίνο Στρατηγόπουλο , υπέρ υγείας...