Ετικέτες

26.3.19

Το «Μακεδονία ξακουστή» ακούστηκε παντού, έγινε το σύμβολο της αντίστασης των Ελλήνων…

Αποτέλεσμα εικόνας για μακεδονια ξακουστη παρελαση 2019

Ο λαός νίκησε!

Χθες πλημμύρισαν οι δρόμοι της Ελλάδας με σημαίες.
Το «Μακεδονία ξακουστή» ακούστηκε παντού, έγινε το σύμβολο της αντίστασης των Ελλήνων στην προδοσία, στον αφελληνισμό, στο γκρέμισμα των πυλώνων που βαστούν όρθιο το Γένος μας. Η 25η Μαρτίου, η άγια ημέρα που γιορτάζονται η Εθνεγερσία και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, αποτελεί πλέον ένα σημείο καμπής της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας.

Στην Ιερουσαλήμ μεταφέρεται η πρεσβεία της Ρουμανίας στο Ισραήλ


Την απόφαση ανακοίνωσε η πρωθυπουργός της Ρουμανίας,Βιόριτσα Ντάντσιλα, η οποία υπογράμμισε ότι τόσο το Ισραήλ, όσο και οι ΗΠΑ αποτελούν «ειδικούς στρατηγικούς εταίρους».

​Η ισχύς της Ελλάδος έναντι του αλβανικού ανθελληνισμού και οι Βορειοηπειρώτες

Αποτέλεσμα εικόνας για ​Η ισχύς της Ελλάδος έναντι του αλβανικού ανθελληνισμού και οι Βορειοηπειρώτες Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο
Η προσφάτως επικυρωθείσα συμφωνία μεταξύ των κυβερνήσεων των ΗΠΑ, του Ισραήλ, της Ελλάδος και της Κύπρου, υπό το πρίσμα της σταθερότητας, της ενεργειακής αξιοποίησης και της ειρήνης στην Ανατολική Μεσόγειο, έρχεται να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή, όπως επισημαίνουν ειδικοί επί των γεωστρατηγικών θεμάτων.

Γιὰ μᾶς τὸ χῶμα ἔχει ψυχή… Μιλάει… Κλαίει… Ἐξιστορεῖ τὴν ἀληθινή μας ἱστορία. Ἐξιστορεῖ πῶς γίναν τὰ βουνὰ καὶ πῶς μείναν ἀδούλωτα. Μὲ πόσα δάκρυα καὶ αἵματα!


Ἀπόσπασμα ἀπὸ τὸ βιβλίο τῆς Μαρίας Μουρζᾶ «Ἐν μέσω κρίσης»

Προσπάθησε να βρεις ησυχία, οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ…


του Αββά Ισαάκ
Τα πολλά υλικά πράγματα δένουν τον άνθρωπο στην γη αυτή, και δεν τον αφήνουν να δεί την Αιώνια Βασιλεία.

Μόνο στη σιωπή ο άνθρωπος μιλάει στον Θεό


Είπε μοναχός για την σιωπή...