Ετικέτες

14.3.18

Ο Άγιος Λουκάς μας έρχεται...

«Το αμνημόνευτο αγοράκι του πολέμου»

Αυτό το γεγονός το εδιηγείτο η Γερόντισσα Ξένη, η οσία πρώτη Ηγουμένη της Μονής του αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα, η οποία ήταν τυφλή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για Δήμαρχος Ηράκλειας  Κοτσακιαχίδης Κλεάνθης
 Ο Δήμος Ηράκλειας εκφράζει τη βαθειά του θλίψη και απογοήτευση για τις ανιστόρητες δηλώσεις του κ. Πάγκαλου Θεόδωρου σχετικά με την καταγωγή των κατοίκων της Ηράκλειας και τη χρησιμότητα λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Ηράκλειας.

ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ – ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ» ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ, ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ

4o ΦΥΛΛΟ


Σχόλιο: Αδέρφια προσοχή στη Μακεδονία μας!!
                                                                    

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στις 12 Ιανουαρίου 2018 δημοσιεύθηκε σε τοπική εφημερίδα των Σερρών η ίδρυση νέου Συλλόγου με την επωνυμία «Αδελφότητα Ντόπιων Σερραίων ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΟΣ» με έδρα την Ηράκλεια Σερρών.

Τη Σαρακοστή συχνά συμβαίνουν πειρασμοί, δοκιμασίες, σκάνδαλα και πτώσεις

*Γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί ο πειρασμός είναι μεγαλύτερος σε αυτήν την περίοδο, ιδιαιτέρως σε αυτούς που αγωνίζονται.. και θα σε βάλει να μαλώσεις και με αγαπημένα σου πρόσωπα και να παρεξηγηθείς και να σου χαλάσει την διάθεση και τον αγώνα που κάνεις!
Γράφει ο + Μοναχός Μωυσής, Αγιορείτης

Μην μου φωνάζεις, απλά έλα κοντά μου

Ένα ερωτευμένο ζευγάρι μιλά μεταξύ του απαλά, όμορφα, γλυκά, σχεδόν ψιθυριστά. Το ίδιο και μια μάνα, κρατώντας το νεογέννητο παιδί της στην αγκαλιά της, του μιλά ήρεμα, τα λόγια της είναι σαν χάδι, σαν τραγούδι.

Πώς εταιρείες σαν τη Google ελέγχουν τις αναζητήσεις μας στο διαδίκτυο.


Σε διάφορες συζητήσεις τους τελευταίους μήνες, έχω παρατηρήσει ότι πολλοί δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά μεταξύ της γενικής (ή οριζόντιας) αναζήτησης και της εξειδικευμένης (ή κάθετης, όπως λέγεται) αναζήτησης.

Η Μάχη του Σαγγάριου στην οποία αναφέρθηκε ο Ερντογάν

7ED111EF-542B-4EB9-89D1-66271E942DB9


Η Μάχη του Σαγγάριου έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 1921 κατά τη διάρκεια της Μικρασιατικής Εκστρατείας (1919-1922), ως αποκορύφωμα της προέλασης του Ελληνικού Στρατού στην μικρασιατική ενδοχώρα. Η έκβαση της μάχης ήταν αμφίρροπη και συντέλεσε στην ανακοπή της πορείας προς Άγκυρα.