Ετικέτες

4.7.19

Πορίσματα ἡμερίδος μέ θέμα : «Ἡ Ὀρθοδοξία ἀπέναντι στή σύγχρονη ἄρνηση».και ΒΙΝΤΕΟ







Ἡ «Σύναξη γιά τήν Ὀρθοδοξία», καί ἡ «Ἑστία Πατερικῶν Μελετῶν», ὑπό τήν αἰγίδα τῆς Ἱ.Μ.Πειραιῶς, διοργά­νωσαν καί πραγματοποίησαν τό Σάββατο 18 Μαΐου 2019 στό Στάδιο Εἰρήνης καί Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) Ἡμερίδα μέ θέμα:

«Ἡ Ὀρθοδοξία ἀπέναντι στή σύγχρονη ἄρνηση».


Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιῶς κήρυξε τήν ἔναρξη τῆς ἡμερίδας καί ἀνέπτυξε τό θέμα: «Ὑφίσταται ἀναγκαιότης ἀλλαγῆς τοῦ συνταγματικοῦ πλαισίου σχέσεων Ἐκκλησίας – Πολιτείας, ἰσχύοντος τοῦ ἄρθρου 13 περί θρησκευτικῆς ἐλευθερίας στήν Ἑλλάδα; Μῦθοι καί Παρανοήσεις».

Επεισοδιακή ομιλία Ηλιόπουλου στα Γιαννιτσά: Ζευγάρι του έδειξε την ελληνική σημαία και η αστυνομία τους συνέλαβε!



Οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Νάσος Ηλιόπουλος με αφορμή το Αthens Pride φαίνεται ότι ενόχλησαν ιδιαίτερα έναν άνδρα και μια εγκυμονούσα γυναίκα στα Γιαννιτσά, οι οποίοι κατά τη διάρκεια ομιλίας του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν έντονα την αντίδρασή τους για όσα είχε πει.

«Η σημαία της πατρίδας μου είναι πολύχρωμη», είχε τονίσει προ ημερών ο Νάσος Ηλιόπουλος ο οποίος μετά την ήττα του στις δημοτικές εκλογές για την Αθήνα συμπεριλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ σε μη εκλόγιμη θέση.
Εδειξαν στον Ηλιόπουλο ελληνική σημαία

Οπως αναφέρει το thestival.gr κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο άνδρας και η εγκυμονούσα γυναίκα ανέβηκαν στην εξέδρα με τον πρώτο να σηκώνει ψηλά μια ελληνική σημαία και να λέει: «Η σημαία της πατρίδας μου, είναι αυτή κ. Ηλιόπουλε. Η Μακεδονία είναι ελληνική».

Ο άντρας προσήχθη από την αστυνομία και μετά την εξακρίβωση των στοιχείων του αφέθηκε ελεύθερος, ενώ νωρίτερα είχαν προσαχθεί άλλα τρία άτομα στο κέντρο των Γιαννιτσών.

Η σημαία που έδειξαν στο Νάσο Ηλιόπουλο:

Μελπομένη (καρκίνος), Αναστασία (ετοιμοθάνατη 30 ετών), Αγγελική (καρκίνος), Εμμανουήλ (ανεύρυσμα) ΚΑΙ υπέρ αναπαύσεως Ιωάννας Πρεσβυτέρας

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή


Ο πόνος δεν έχει τελειωμό. Οι ασθενείς πολλοί, η ανάγκη για προσευχή μεγάλη. Ας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορεί ο καθένας μας και ο Κύριος ας λάβει την τελική απόφαση και για τους αδερφούς μας, αλλά και για εμάς... Ας έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην πρόνοιά Του.


Μελπομένη: μεταστατικός καρκίνος, μητέρα μικρών παιδιών. Μας ικετεύει να προσευχηθούμε, για να μην καταρρεύσει.


Αναστασία 30 ετών, μητέρα: σύμφωνα με τους γιατρούς διανύει τις τελευταίες μέρες της.

Αγγελική, νέα κοπέλα 45 ετών: τα τελευταία τρία χρόνια παλεύει με την επάρατη νόσο.

Εμμανουήλ: πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείριση για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.

Προσθέτουμε και την πρεσβυτέρα Ιωάννα στην κατάσταση κεκοιμημένων. Κοιμήθηκε πριν λίγες μέρες. Ο Θεός ας την αναπαύει. Καλή ανάσταση.