Ετικέτες

20.6.21

Συγκλονιστικό βίντεο από τους Γεωργιανούς για την ανάρρωση του Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινού!

 

Βίντεο που ετοίμασε η ενορία του Ιερού Ναού της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού Τιφλίδας στη Γεωργία με τίτλο: «24ωρη προσευχή για την ανάρρωση του Αρχιμανδρίτου Εφραίμ Βατοπαιδινού».

Ανατροπή από την έρευνα της AAPS: Το 60% των γιατρών στις ΗΠΑ απορρίπτουν τον εμβολιασμό για τον COVID-19!

 

ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε τη δημοσίευση στα αγγλικά

«Τα εμβόλια χρησιμοποιούν εμβρυακούς ιστούς – Φόβος για τις μακροχρόνιες παρενέργειες»!


Απορρίπτουν στην πλειοψηφία τους τον εμβολιασμό τους για τον COVID-19 οι Αμερικανοί γιατροί όπως διαπιστώνει έρευνα της Ένωσής τους AAPS.

Η διαδικτυακή έρευνα της Ένωσης Αμερικανών Ιατρών και Χειρούργων, με δείγμα 700 ατόμων κατέδειξε σε ένα ποσοστό του 60% ότι κανείς τους δεν είναι πλήρως ή και καθόλου εμβολιασμένος για τον COVID-19.

Το ανατρεπτικό αυτό αποτέλεσμα έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αντίστοιχη έρευνα της American Medical Association η οποία ισχυρίζεται ότι στην δική της έρευνα το 96% ήταν πλήρως εμβολιασμένο σε δείγμα μόλις 300 ατόμων.

Καμία έρευνα πάντως από τις δύο δεν δείχνει το πραγματικό ποσοστό των ιατρών στις ΗΠΑ που έχουν εμβολιαστεί, σημειώνει η AAPS δείχνει όμως κάτι άλλο:

Ότι η στήριξη που φέρεται να παρέχουν οι Αμερικανοί ιατροί στους μαζικούς εμβολιασμούς κάθε άλλο παρά ομόφωνη είναι.

Ομιλία για το Άγιο Πνεύμα, τον Θεό Παράκλητο

 


Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς
 
ὁ δὲ παράκλητος, τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον ὃ πέμψει ὁ πατὴρ ἐν τῷ ὀνόματί μου, ἐκεῖνος ὑμᾶς διδάξει πάντα καὶ ὑπομνήσει ὑμᾶς πάντα ἃ εἶπον ὑμῖν.(Ιωάν.14,26)

Τί άλλο πρακτικό μήνυμα έχουν αυτοί οι λόγοι παρά τούτο: ότι είναι απαραίτητο να προσευχόμαστε καθημερινά να έλθει σ’ εμάς ή Χάρις τού Αγίου Πνεύματος, ακριβώς όπως προσευχόμαστε για το ψωμί της κάθε ημέρας. Ό Θεός Πατέρας είναι πρόθυμος να μάς στείλει τον Θεό Παράκλητο κάθε ημέρα, άλλα ζητά να προσευχόμαστε καθημερινά γι’ αυτό. Διότι ακριβώς όπως συμβαίνει με το ψωμί, πού άλλοτε είναι άφθονο και άλλοτε σπανίζει, έτσι συμβαίνει και με το Άγιο Πνεύμα.

Περί του Αγίου Πνεύματος - Δημήτριος Παναγόπουλος †

 




Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε το κανάλι Christianos777 στο YouTube.
Σας ευχόμαστε καλή παρακολούθηση!