Ετικέτες

13.7.21

Πού πήγε ο κορωνοϊός ρε παιδιά; Η αστυνομία δεν θα τους μαζέψει;


Σχόλιο: Την κανονική ώρα της Ανάστασης, δηλ. στις 00:00, ο κορωνοϊός θα έκανε την εμφάνισή του με τρομακτικά αποτελέσματα για τους εκκλησιαζομένους, οπότε έπρεπε υποχρεωτικά να μετατεθεί η ώρα της Ανάστασης κατά τρεις ώρες νωρίτερα... 

Δύο μήνες αργότερα σε μια γειτονική χώρα την ίδια περίπου ώρα ο κόσμος ξεχύνεται στους δρόμους, διότι ο κορωνοϊός σέβεται τη νίκη της Ιταλίας στο euro και είπε να τους αφήσει να το πανηγυρίσουν...

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Τους έκλεισε το "σπίτι"! Παραμιλάνε ΣΚΑΪ & κυβέρνηση με τις δηλώσεις του καθηγητή (12-7-21)

Κανονισμός (ΕΕ) 2021/953 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 14ης Ιουνίου 2021

 


Προς ενημέρωσή σας, παραθέτουμε τον Κανονισμό 953/2021 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 14ης Ιουνίου 2021. Συνεργάτης της Παρεμβολής έχει επισημάνει κάποιες σημαντικές παραμέτρους. 

Σημαντικές επισημάνσεις:


(36) Είναι αναγκαίο να αποτρέπονται οι διακρίσεις, άμεσες ή έμμεσες, σε βάρος των προσώπων που δεν έχουν εμβολιαστεί, για παράδειγμα για ιατρικούς λόγους, επειδή δεν ανήκουν στην ομάδα-στόχο για την οποία χορηγείται ή επιτρέπεται επί του παρόντος το εμβόλιο κατά της COVID-19, όπως τα παιδιά, ή επειδή δεν είχαν ακόμη τη δυνατότητα να εμβολιαστούν ή επέλεξαν να μην το πράξουν. Κατά συνέπεια, η κατοχή πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή η κατοχή πιστοποιητικού εμβολιασμού που αναφέρει εμβόλιο κατά της COVID-19, δεν θα πρέπει να αποτελεί προϋπόθεση για την άσκηση του δικαιώματος ελεύθερης κυκλοφορίας ή για τη χρήση διασυνοριακών υπηρεσιών μεταφοράς επιβατών, για παράδειγμα υπηρεσιών αεροπορικής ή σιδηροδρομικής μεταφοράς ή μεταφοράς με λεωφορείο ή πορθμείο ή με οποιοδήποτε άλλο μεταφορικό μέσο. Επιπλέον, ο παρών κανονισμός δεν μπορεί να ερμηνευθεί υπό την έννοια ότι θεσπίζει δικαίωμα ή υποχρέωση εμβολιασμού.


και από το άρθρο 2

6. Η κατοχή των πιστοποιητικών που αναφέρονται στην παράγραφο 1 δεν αποτελεί προϋπόθεση για την άσκηση του δικαιώματος ελεύθερης κυκλοφορίας.

7. Η έκδοση πιστοποιητικών σύμφωνα με την παράγραφο 1 του παρόντος άρθρου δεν οδηγεί σε διακρίσεις λόγω της κατοχής συγκεκριμένης κατηγορίας πιστοποιητικού όπως αναφέρεται στο άρθρο 5, 6 ή 7.


Δείτε τις στον παρακάτω σύνδεσμο:

Βαρυσήμαντη παρέμβαση του κορυφαίου καθηγητού της ιατρικής Ιωάννη Κουντουρά υπέρ του π. Αντωνίου Στυλιανάκη και εναντίον του υποχρεωτικού δικτατορικού εμβολιασμού

Ιωάννης Κουντουράς, Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Α.Π.Θ.


Αποπτωτική διωκτική συμπεριφορά


Μόλις πληροφορήθηκα τον «εκ δεξιών» διωγμό του ορθοδόξου ιερέως, ιατρού και ομολογητού, πατρός Αντωνίου Στυλιανάκη…

Αυτή η ακραία συμπεριφορά της Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και όχι μόνο…  πιθανολογώ ότι έχει ξεπεράσει κάθε στοιχειώδες πνευματικό όριο…

            Ο κάθε σκεπτόμενος  ιατρικός και όχι μόνο νους θεωρεί ότι τέτοιες κινήσεις υπαγορεύονται από ένα Καισαρικό πολιτικάντικο περιβάλλον που το χαρακτηρίζει  σοβαρή πνευματική ανεπάρκεια, καθοδηγούμενο  μονομερώς σε μεγάλη αναλογία από μια ιατρική κουστωδία που τιτλοφορείται ως δήθεν ειδική χωρίς ιδιαίτερο αντικειμενικό δημοσιευμένο επιστημονικό αντίκτυπο στον έγκριτο ιστότοπο PubMed  που ξεσκεπάζει όλη την ιατρική ερευνητική μας κοινότητα σε διεθνές επίπεδο.

Το ράσο δεν πρέπει να απειλεί, αλλά να θυσιάζεται...


Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός

30 Αυγούστου του 1907. Δράμα. Χιλιάδες λαού συγκεντρώνονται στο σταθμό, για να ξεπροβοδίσουν τον Μητροπολίτη τους. «Δέσποτα μάς παρέλαβες λαγούς και μας έκανες λιοντάρια! Μένε ήσυχος. Θα γίνει το θέλημά σου», ακούγεται η κραυγή του δημογέροντα Νίκα. Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετά ο λαός της Δράμας τον εθνοϊερομάρτυρα επίσκοπό του, Χρυσόστομο. Έφυγε ο φρυκτωρός του Γένους, πορευθείς στην Σμύρνη «για να σμίξει λεβεντιές με ράσα Γαβριήλ και Παπαφλέσσα», όπως έψαλλε ο Σουρής στον «Ρωμηό» του. (π. Θεοδώρου Ζήση, «Εθνάρχες Ιεράρχες», σελ. 77).

Νηστειοδρόμιο της εβδομάδας 12/7/21-18/7/21

 Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΝΗΣΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΣ ΟΥΤΕ ΣΩΜΑΤΟΚΤΟΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΘΟΚΤΟΝΟΣ

Η ΝΗΣΤΕΙΑ 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΣ
ΟΥΤΕ ΣΩΜΑΤΟΚΤΟΝΟΣ,
ΑΛΛΑ ΠΑΘΟΚΤΟΝΟΣ

Η τρέχουσα εβδομάδα (12/7/21-18/7/21) είναι μια τυπική εβδομάδα του έτους. Όλες τις ημέρες πλην Τετάρτης και Παρασκευής καταλύουμε τα πάντα. 

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή: κατάλυση εις πάντα

Τετάρτη 14/7, Παρασκευή 16/7: νηστεία (άλαδο φαγητό)

*Σύμφωνα με το νηστειοδρόμιο του π. Βασιλείου Βολουδάκη την Τετάρτη 14/7  (ημέρα εορτής του Αγίου Αποστόλου Ακύλα και του Οσίου Νικοδήμου του Αγιορείτου) γίνεται κατάλυση οίνου-ελαίου (προσετέθη υπό του μακαριστού π. Επιφανίου Θεοδορωπούλου). 

Ακολουθήστε την εκδοχή που θα σας υποδείξει ο πνευματικός σας.

O καθηγητής Sucharit Bhakdi στον FOCUS FM - Ιούλιος 2021


Πόλεμος εναντίον του Ελληνισμού και της Εκκλησίας - Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος

Πρώην αντιπρόεδρος Pfizer: «To 29% των νεκρών από Covid-19 στην Βρετανία είναι πλέον εμβολιασμένοι»!

ΜΠΑΝΑΝΑ μέσω ΣΚΑΪ: "Δεν υπάρχει ανοσία της αγέλης"

Το κυνήγι των ανεμβολίαστων - 12/7/2021