Ετικέτες

2.10.17

Η αρετή του φόβου του Θεού



Ο φόβος του Θεού είναι η ρίζα κάθε καλού έργου. Ούτε ένα λεπτό να μην απομακρύνεται από την καρδιά σας. Σαν το κερί ν’ανάβει και να φωτίζει όλους τους λογισμούς,

Καμπάλα – Η δηλητηριώδης θρησκεία!

Αποτέλεσμα εικόνας για θρησκεια καμπαλα

Καμπάλα ή Καμπαλά (ή Καββάλα στα ελληνικά, Kabbalah ή Qabalah στη διεθνή βιβλιογραφία, קַבָּלָה  στα εβραϊκά) είναι φαινομενικά ένα μυστικιστικό κίνημα, μια εσωτερική αναζήτηση. Στην πραγματικότητα είναι αποκρυφισμός, δηλαδή μαγεία με στοιχεία φιλοσοφίας, και οι οπαδοί της, οι καμπαλιστές, είναι μάγοι, δαιμονολάτρες, οπαδοί του Εωσφόρου.

Και τούρκικη ΜΚΟ στον Έβρο!


Και τούρκικη ΜΚΟ στον Έβρο! - Η ΜΚΟ «HaseneInternational», με έδρα στην Κολωνία της Γερμανίας, λειτουργεί 40 παραρτήματα στη Ευρώπη, ΗΠΑ και Αυστραλία και αναπτύσσει «ανθρωπιστική» δράση σε 100 χώρες ανά τον κόσμο, πάντα προσφέροντας αγαθά και υπηρεσίες σε μουσουλμάνους.

Πώς σώζεται μια ψυχή;


Παντού μπορείτε να σωθείτε. Η σωτηρία δεν εξαρτάται τόσο από τον τόπο και τις εξωτερικές συνθήκες, όσο από την εσωτερική διάθεση.

Απόγνωση και θάρρος στην πνευματική μας πορεία

Αποτέλεσμα εικόνας για gervn ivshf o batopaidinos


Διδαχές από τον Άθωνα ~ Γέρων Ιωσήφ Βατοπαιδινός

Στην πνευματική μας πορεία, υπάρχει κάτι πού είναι ο μεγαλύτερος σκόπελος. Και είναι τόσο πολύ σημαντικό, γιατί αυτό, εάν το προσέξη ο άνθρωπος, πολλά κερδίζει. Εάν όμως δεν το προσέξη, πολύ ζημιώνεται. Ο σκόπελος αυτός λέγεται αποθάρρυνσι, απογοήτευσι και ευρίσκεται μέσα στην πρακτική υφή της ζωής μας...