Ετικέτες

26.8.21

«Θα πεινάσουν συνάδελφοι μου και τα παιδιά τους, έρχομαι με τα πόδια απο Λάρισα να διαμαρτυρηθώ»

«Είναι βαθειά νυχτωμένοι εάν νομίζουν ότι …» Απίστευτες καταγγελίες νοσηλεύτριας

Κρήτη: Εκκλησία μετατρέπεται σε eμB0λιαSτ1κ0 κέντρο!



«Από την αρχή ήθελα να βοηθήσω σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση που βρίσκεται η ανθρωπότητα, διότι η εκκλησία ενδιαφέρεται για τον άνθρωπο, ψυχή τε και σώματι», τόνισε  στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 στην εκπομπή «Πρωινή παρέα» με την Κατερίνα Σερέτη και τον Διονύση Χατζημιχάλη, και στην ΕΡΤ1 στην εκπομπή «Συνδέσεις» με τον Αν. Παπαχλιμίτζο και στον ρεπότερ Γ. Παπαδάκη.

Οι πιστοί θα εμβολιάζονται εντός του ναού μετά τη Θεία Λειτουργία. «Θέλουμε να δείξουμε ότι η Εκκλησία συμβάλει σε αυτό το πρόβλημα που μαστίζει την ανθρωπότητα», είπε.

Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης: Είμαι κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε προσπάθεια άμεσης ή έμμεσης υποχρεωτικής επιβολής του 3μb0λι@σMού

 

Ο κορυφαίος καθηγητής επιδημιολόγος ιατρός Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης τιμά την ιατρική Επιστήμη και τον Ιπποκράτειο όρκο του. Τολμάει δεν υπηρετεί την παγκόσμια συνωμοσία: Είμαι κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε προσπάθεια άμεσης ή έμμεσης υποχρεωτικής επιβολής του εμβολιασμού η οποία παραβιάζει τις βασικές αρχές της βιοηθικής, τον κώδικα της Νυρεμβέργης, τη διεθνή σύμβαση του Οβιέδο.


Ο κρυπτόμενος  Σωτηράκης Τσιόδρας  με τα τσιράκια του ΑΚΟΥΕΙ;

Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης: Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη κατεξοχήν Θεομάχο Κυπριακή εφημερίδα!


Το πρόσωπο των ημερών στον «Πολίτη» για τον Μόρφου, τα εμβόλια, τα επεισόδια στο Σίγμα

Συνέντευξη στον Μιχάλη Σταύρου

«Δεν είμαι αντιεμβολιαστής» αναφέρει σε συνέντευξή του στον «Πολίτη» ο καθηγητής του Ανοικτού Πανεπιστημίου Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, από την άλλη ωστόσο υποστηρίζει πως η λήψη οποιουδήποτε εμβολίου είναι προσωπική υπόθεση του καθενός, αφού πρώτα ενημερωθεί υπεύθυνα για τα οφέλη και τους κινδύνους του εμβολίου όπως πρέπει να κάνει ο καθένας για οποιαδήποτε πρόληψη ή θεραπεία. Ο καθηγητής που απασχόλησε πρόσφατα την κοινή γνώμη μετά τη σύλληψή του, εξαιτίας των επεισοδίων κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Προεδρικό, υποστηρίζει στη συνέντευξή του που έγινε γραπτώς, ότι υπάρχουν και πολλές άλλες μορφές αντιμετώπισης της πανδημίας, τις οποίες απαριθμεί και καλεί την κυβέρνηση να τις υιοθετήσει. Και φυσικά, περιγράφει την κλινική κατάσταση του Μόρφου Νεόφυτου, αφού τον παρακολουθεί ως γιατρός του.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Αρρώστια που έρχεται θα έχει χιλιάδες νεκρούς είναι πολύ φρικτή

ΟΛΟΙ στο Σύνταγμα στις 29/08 κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού!

 

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Η κυβέρνηση με την επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους Υγειονομικούς άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου!

Αυτονόητα μέχρι πρότινος δικαιώματα και ελευθερίες καταπατούνται βάναυσα και απροκάλυπτα ενώ οι θεσμικοί θεματοφύλακες των συμφερόντων της κοινωνίας κωφεύουν και σιωπούν ένοχα!

Το εκβιαστικό δίλημμα που θέτουν είναι: Το μπράτσο σας ή το ψωμί σας!!!

Πλέον δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά μόνον η ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ απέναντι στο τέρας του φασισμού που σταδιακά αποκαλύπτεται!