Ετικέτες

28.11.17

Θεολογική Ημερίδα - ο Άγιος Δημήτριος και οι Νέοι (ΒΙΝΤΕΟ)


Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 6.00 έως 9.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, Πολιούχου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ημερίδα μὲ θέμα: «Ο Άγιος Μεγαλομάρτυρας Δημήτριος ὁ Μυροβλήτης και οι νέοι»  Η ἐκδήλωση  συνδιοργανώθηκε από τον Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου και πτυχιούχους και φοιτητές της Θεολογικής Σχολής και άλλων Σχολών του Α.Π.Θ υπό την αιγίδα και την ευλογία του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Ανθίμου. Η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά από την Ι. Μ. Θεσσαλονίκης και τον ραδιοφωνικό σταθμό της Πειραϊκής Ἐκκλησίας.  

To πιο ανακουφιστικό σιρόπι για τον πονόλαιμο και τον βήχα – Mε υλικά που έχεις στο ντουλάπι σου


Η φύση είναι ένα φαρμακείο. Εκεί μπορούμε να βρούμε τα κατάλληλα όπλα για να οχυρώσουμε τον οργανισμό μας και να κρατήσουμε τις ασθένειες μακριά. 

Αν, όμως, το ανοσοποιητικό σύστημα δεν είναι επαρκώς «εξοπλισμένο», εύκολα παραδινόμαστε αμαχητί στις ιώσεις που την χειμερινή περίοδο είναι σε έξαρση. Η συχνή εναλλαγή της θερμοκρασίας, η πολυκοσμία, τα μικρόβια που πολλαπλασιάζονται, το ανοσοποιητικό που βάλλεται από την αύξηση των υποχρεώσεων οδηγούν σε συμπτώματα όπως φτέρνισμα, βουλωμένη μύτη, βήχα και πονόλαιμο. 

Για τα δύο τελευταία, σας έχουμε ένα βάλσαμο φτιαγμένο με υλικά από τη φύση: ένα ανακουφιστικό σιρόπι (ενδεικτική δοσολογία: μια κουταλιά πρωί-μεσημέρι-βράδυ). 

Παγωμάρα στην ΠΓΔΜ: Για πρώτη φορά μεταδίδουν το Βίντεο του Κίρο Γκλικόροφ: «Είμαστε Σλάβοι» – Αλυσιδωτές αντιδράσεις


Με εντολή Ζόραν Ζάεφ, ΜΜΕ της ΠΓΔΜ παίζουν για πρώτη φορά το «απαγορευμένο» βίντεο του Κίρο Γκλικόροφ «Είμαστε Σλάβοι».
Η Ελλάδα βρίσκεται πολύ κοντά στη λύση του ζητήματος της ονομασίας μετά από αυτή την εξέλιξη. Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή καθώς το βίντεο αυτό δεν είχε καν δημοσιευτεί εδώ και 25 χρόνια στη ΠΓΔΜ!

Ελεεινή προπαγάνδα των κομπλεξικών Συριζαίων της ΑΥΓΗΣ: Αγνοούμενη και η Εκκλησία στη Μάνδρα και στη Νέα Πέραμο

Του Μάνου Χατζηγιάννη

Με την γνωστή μέθοδο της λάσπης στον ανεμιστήρα και με μόνιμο αποδέκτη της χολής τους την Εκκλησία οι κομπλεξικοί Συριζαίοι προσπαθούν να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα για την κυβερνητική απραξία και τις γιγαντιαιες ευθύνες του ανεύθυνου κράτους απέναντι στους πλημμυριοπαθείς.

Η γελοιότητα, του να μοιράζεις ευθύνες από εδώ κι από εκεί σε σημείο που να μην μένουν για σενα σε όλο της το μεγαλείο…. εδώ το άρθρο

Σε αυτό το απίστευτο άρθρο ελεεινής προπαγάνδας, λοιπόν, η κυβερνητικη΄”Πραβντα”, η εφημερίδα ΑΥΓΗ των κυβερνητικών αβανταδόρων, τολμά να υποστηρίξει πως η Εκκλησία ήταν απούσα από τον πόνο των ανθρώπων που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες.
Απίστευτο θράσος την στιγμή μάλιστα που η δραστηριοποίηση των Μητροπόλεων ήταν άμεση και πολύ δυναμική. Η συντριπτική πλειονότητα των Μητροπόλεων έχουν από την πρώτη στιγμή αποστείλει βοήθεια.

ΜΑΒΗ: όταν κάποιοι Έλληνες πήραν τα όπλα για τη Βόρειο Ήπειρο

μαβη


Το Μ.Α.Β.Η. (Μέτωπο Απελευθερώσεως Βορείου Ηπείρου) δεν έδρασε μόνον την περίοδο 1941-1944. Επανιδρύθηκε το 1994. Επειδή η ειδησιογραφία τότε περιοριζόταν στις εφημερίδες και στα κανάλια και το διαδίκτυο ήταν στα σπάργανά του, θα βρείτε ελάχιστα στοιχεία για την υπόθεση αυτή μέσα από αναζητήσεις στο διαδίκτυο.