Ετικέτες

15.6.21

Τα χρόνια που θα ακολουθήσουν υπόσχονται να είναι πιο τρομερά από... (Πατήρ Σεραφείμ Ρόουζ)

Δείτε γιατί κολλάνε οι μαγνήτες στο σημείο του τσιμπήματος


Σχόλιο: Τα βίντεο αυτά που κυκλοφορούν φαίνονται πολύ πειστικά. Το τελευταίο διάστημα όμως πληθαίνουν όσοι τα παρουσιάζουν ως φτιαχτά. Ερευνήστε λοιπόν στο περιβάλλον σας ανθρώπους που ξέρετε και το έχουν κάνει, ώστε να ξέρετε από πρώτο χέρι κατά πόσο αληθεύουν και κατά πόσο όχι.

Οφείλω να αναφέρω ότι ΔΕΝ κολλάει σε όλους, όπως φαίνεται από την έρευνα που έκανε ο δημοσιογράφος του βίντεο. Άρα θα πρέπει κάποιος να έχει ένα στατιστικό δείγμα τουλάχιστον 10 ανθρώπων στους οποίους αν κολλάει και δεν είναι ψέμα θα πρέπει να παρατηρήσετε π.χ. 1-3 περιστατικά. Καλό είναι να δοκιμαστεί σε πρόσφατα εμβολιασμένους (την ίδια μέρα), διότι σύμφωνα με το βίντεο θα γίνει κάποια διασπορά, άρα δεν θα υπάρχει η "μαγνήτιση" στην περιοχή του εμβολίου.

Οφείλω να αναφέρω ότι σε δύο δικούς μου συγγενείς που εμβολιάστηκαν σήμερα ΔΕΝ παρατηρήθηκε το φαινόμενο. 

Επίσης, από άποψη φυσικής επιστήμης μου φαίνεται λίγο αδύνατο να συμβαίνει. Θα διερευνήσουμε κι άλλο την ιστορία αυτή.

Άγιος Παΐσιος Αγιορείτης Ο Θεός δεν επιτρέπει μια δοκιμασία, αν δεν βγη κάτι καλό.


 Άγιος Παΐσιος Αγιορείτης

Ο Θεός δεν επιτρέπει μια δοκιμασία, αν δεν βγη κάτι καλό. Όταν ο Θεός βλέπη ότι θα γίνη ένα μεγαλύτερο καλό, αφήνει τον διάβολο να κάνη την δουλειά του είδατε τι έκανε ο Ηρώδης; Σκότωσε δεκατέσσερις χιλιάδες νήπια, αλλά έκανε δεκατέσσερις χιλιάδες Μάρτυρες Αγγέλους. Πού είδες εσύ Μάρτυρες Αγγέλους; Έσπασε τα μούτρα του ο διάβολος! Ο Διοκλητιανός έγινε συνεργάτης του διαβόλου βασανίζοντας τους Χριστιανούς σκληρά. Αλλά, χωρίς να το θέλη, έκανε καλό στην Εκκλησία του Χριστού, γιατί την πλούτισε με Αγίους. Νόμιζε ότι θα εξαφάνιζε όλους τους Χριστιανούς, αλλά δεν έκανε τίποτε. Άφησε πλήθος άγια Λείψανα να τα προσκυνούμε και πλούτισε την Εκκλησία του Χριστού.

Μόνον αν πρόκειται να βγη καλό, επιτρέπει στο ταγκαλάκι να μας πειράξη. Αν δεν βγη καλό, δεν επιτρέπει. Όλα τα επιτρέπει ο Θεός για το καλό μας. Να το πιστέψουμε αυτό. Αφήνει τον διάβολο ο Θεός, για να παλαίψη ο άνθρωπος.