Ετικέτες

30.3.21

Το τυρί στη φάκα # 4

 



(CNN) 28/03/2021 - Αυτή η ιστορία αφορά δύο διαφορετικές ομάδες ανθρώπων.

Η πρώτη βρίσκεται στο Vondelpark του Άμστερνταμ, ένα υπέροχο καταπράσινο χώρο στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας. Εκατοντάδες συνωστίστηκαν  παρέα για να γιορτάσουν τις ασυνήθιστα ζεστές μέρες του Φεβρουαρίου.

«Δεν επιτρέπεται, αλλά θα το κάναμε ούτως ή άλλως», δήλωσε μια νεαρή γυναίκα στην ολλανδική τηλεόραση. «Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν μπορούν να μας κλείνουν στο σπίτι. Μας πιάνει κατάθλιψη.»

25η Μαρτίου: Δεν ανήκει σε εσάς αυτή η γιορτή. Δεν γιορτάζουμε μαζί σας. Αυτή η επέτειος δεν σας χωρά! του Ελευθερίου Ανδρώνη

 



25η Μαρτίου: Δεν ανήκει σε εσάς αυτή η γιορτή. Δεν γιορτάζουμε μαζί σας. Αυτή η επέτειος, αυτή η ιστορική μέρα δεν σας χωρά. Ούτε ο τόπος…

25η Μαρτίου: Δεν ανήκει σε εσάς αυτή η γιορτή. Δεν γιορτάζουμε μαζί σας.

Δεν έχετε θέση στις μεγάλες τιμές προς τους ήρωες της Παλιγγενεσίας.

Δεν σας αξιώνει κανένας Έλληνας, να γιορτάσετε μια Εθνική Επέτειο χωρίς Έλληνες.

Όχι δεν έχετε θέση στη γιορτή.

Όχι με τον λαό κλεισμένο στα σπίτια του.

ΚΛΙΜΑΞ: ΛΟΓΟΣ ΕΙΚΟΣΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ Περί υπερηφανείας

Αποτέλεσμα εικόνας για κλίμαξ


ΛΟΓΟΣ ΕΙΚΟΣΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ
Περί υπερηφανείας
(Διά την «ακέφαλον» υπερηφάνειαν)
orthodoxy

1. Η υπερηφάνεια είναι άρνησις του Θεού, εφεύρεσις των δαιμόνων, εξουδένωσις των ανθρώπων, μητέρα της κατακρίσεως, απόγονος των επαίνων, απόδειξις ακαρπίας, φυγαδευτήριο της βοηθείας του Θεού, πρόδρομος της παραφροσύνης, πρόξενος πτώσεων, αιτία της επιληψίας, πηγή του θυμού, θύρα της υποκρίσεως, στήριγμα των δαιμόνων, φύλαξ των αμαρτημάτων, δημιουργός της ασπλαχνίας, άγνοια της συμπαθείας, πικρός κριτής, απάνθρωπος δικαστής, αντίπαλος του Θεού, ρίζα της βλασφημίας.
2. Αρχή της υπερηφανείας είναι το τέλος της κενοδοξίας. Μέσον, η εξουδένωσις του πλησίον, η αναιδής φανέρωσις των κόπων μας, ο εσωτερικός αυτοέπαινος, το μίσος των ελέγχων. Και τέλος, η άρνησις της βοηθείας του Θεού, η εξύψωσις της ιδικής μας ικανότητος, η δαιμονική συμπεριφορά.
3. Ας το ακούσωμε όλοι όσοι θέλομε να διαφύγωμε αυτόν τον βαθύ λάκκο. Πολλές φορές το πάθος αυτό αγαπά να τρέφεται από τις ευχαριστίες πού εκφράζομε στον Θεόν. Διότι δεν παρουσιάζεται τόσο αναιδής, ώστε από την αρχή να μας προτρέπη να αρνηθούμε τον Θεόν.


ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ 11Η ΣΕΠΤ 2001 H AL QAEDA H I S I S H COVID19 KAI TO ΔΙΑΤΑΓΜΑ - N. E. S. A. R. A.


Μια ιστορικό κοινωνιολογική και πολιτική προσέγγιση μέσα από γεγόντα της 20ετιας (2000 - 2021) που πέρασε. Αποκαλύψεις που ενώ μοιάζουν γεγονότα άσχετα μεταξύ τους τελικά ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ... το βίντεο αυτό κατεβάστε το αποθηκεύστε το.

Απάντηση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στην επιστολή διαμαρτυρίας μας την από 24/02/21 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ Δ.Ι.Σ. ΜΕ 1900 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΕΔΩ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Δ.Ι.Σ

ΣΧΟΛΙΟ: Να το μεταφράσουμε στην καθομιλουμένη: "Γράψτε όσες επιστολές θέλετε, εμείς θα συνεχίσουμε να σας γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας...".

2ο ΣΧΟΛΙΟ: Ακόμα να απαντήσουν στην επιστολή του ηγουμένου της Λογγοβάρδας που εστάλη πριν 2-3 χρόνια (έχω χάσει το μέτρημα). Πού θα πάει σου λένε, κάποια στιγμή θα κοιμηθεί, μεγάλος είναι, προβλήματα υγείας έχει...

3ο ΣΧΟΛΙΟ: Να μαντέψω ότι το πλήθος επιστολών που δεν έχουν απαντήσει είναι τριψήφιο;

Τό παραδέχτηκαν ἀκόμη καί στό χαζοκούτι: "Οἱ ἐμβολιασμένοι μεταδίδουν τόν ἰό! Θά τηροῦν ΟΛΑ τά μέτρα! Καί πειραματόζωα καί κορόιδα! Βίντεο

 

 
 
Αργότερα η ζωή τους πίσω! Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι όλοι θα τηρούν τα πάντα...

Δεν το κρύβουν πια! Όσοι εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό θα πρέπει να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα και να φορούν και μάσκα, καθώς ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΌ.

Η εφημερίδα «Guardian» με μια ανάρτησή του στο Instagram εξηγεί το,,, γιατί και μάλιστα έγινε θέμα στην ελληνική τηλεόραση!

 

 Γράφει λοιπόν ο Guardian:

Είναι η ερώτηση που κάνουν όλοι -τι θα μπορώ να κάνω μόλις εμβολιαστώ; Ανάλογα με το πού ζείτε στον κόσμο, η απάντηση θα διαφέρει. Όμως, όλο και περισσότεροι επιστήμονες συμφωνούν ότι θα πρέπει ακόμα να φοράμε μάσκα, τουλάχιστον έως ότου αρκετά άτομα εμβολιαστούν.

Μπορεί να φαίνεται παράλογο, αλλά η επιστήμη δείχνει ότι μπορούμε ακόμα να εξαπλώσουμε τον ιό ακόμα και όταν είμαστε ασφαλείς από αυτόν.