Ετικέτες

11.9.15

Συνέντευξη του κ. Βολουδάκη, εκπροσώπου τύπου της πολιτικής παράταξης "Κοινωνία", στην Ομάδα "Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος"



Σχόλιο ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Λόγω της σύντομης προεκλογικής περιόδου και επειδή το σύστημα προβάλλει μόνο το παλαιό πολιτικό κατεστημένο, αποφασίσαμε ως Ομάδα του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου να δώσουμε την ευκαιρία να ακουστεί και μια άλλη φωνή, μια φωνή που είναι πιο κοντά στο Θεό και που φυσικά δεν προβάλλεται από τα Μέσα Μαζικής "Ενημέρωσης". Αισθανόμαστε υποχρέωση να δώσουμε στα αδέρφια μας την ευκαιρία να ακουστούν λίγο περισσότερο μέσω του διαδικτυακού χώρου και συγκεκριμένα μέσω των αδελφών Ελληνορθόδοξων Ιστολογίων. 


Αδέλφια σας παρακαλώ μην βιαστείτε να μας κρίνετε. Δεν παίρνουμε μέρος στον πολιτικό αγώνα, προσπαθούμε απλά να διορθώσουμε έστω λίγο από την πλευρά μας την αδικία και την φίμωση των Ελληνο-ορθόδοξων αδερφών μας. Ποιοι προβάλλονται σήμερα από το σύστημα; Προβάλλεται κανένας αληθινός Χριστιανός; ή μόνον οι άθεοι και ακόμα χειρότερα οι θεομπαίχτες ή υποκριτές Χριστιανοί ή μασόνοι; 


Δεν σας προτρέπουμε να τους ψηφίσετε, αλλά πρώτα να τους ακούσετε! Ακούστε φυσικά και τους άλλους και ψηφίστε εν τέλει όπως σας φωτίσει ο Θεός ή έστω η συνείδησή σας.

Στις 10 Σεπτεμβρίου η δ. Ελένη Παπαδοπούλου,  μέλος και υπεύθυνη επικοινωνίας της ιεραποστολικής ομάδος "Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος", πήρε συνέντευξη από τον κ. Εμμανουήλ Βολουδάκη, εκπρόσωπο τύπου της πολιτικής παράταξης "Κοινωνία". Δείτε την συνέντευξη:

Θεραπεία δαιμονισμένης από τον Γέροντα Φιλόθεο Ζερβάκο



Η κ. Γιακουμίνα Κοντού το 1962 προσεβλήθη από ακάθαρτο πνεύμα κατόπιν βλασφημίας που εδέχθη από μία συγγενή της.

«Μέσα στην αναμπουμπούλα που θα επικρατεί, θα ξεσηκωθεί κάθε κράτος να κάνει ότι του λέει ο λογισμός» (Οσίου Παϊσίου)


-Γέροντα, πέστε μας κάτι για τον Αντίχριστο.

Ἀναγνώρισις ἁμαρτωλῶν δικαιωμάτων;



ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ µερικοὶ ἀρχιερεῖς µὲ τὶς ἀντιλήψεις τους γιὰ τὸ χριστιανικὸ ἦθος, τὴν παράδοση τῆς Ἐκκλησίας καὶ τοὺς ἱεροὺς κανόνες. Προσπαθοῦν νὰ ἀλλοιώσουν τὰ ἱερὰ καὶ τὰ ὅσια τῆς πίστεώς µας. Θέλουν νὰ γίνονται ἀρεστοὶ στοὺς ἄπιστους καὶ νὰ ἀπολαµβάνουν τὴν κοσµικὴ δόξα. Ἀδιαφοροῦν ἐὰν γίνονται σκανδαλοποιοί, γιατί τοὺς σκανδαλιζόµενους τοὺς θεωροῦν περιορισµένης ἀντίληψης καὶ ἀνόητους θρησκόληπτους.

Γνωστοί (άγνωστοι) Νεομάρτυρες. Η προσφορά τους δυστυχώς αγνοείται από τα σχολικά συγγράμματα



Κωνσταντίνος Χολέβας - Πολιτικός επιστήμων


Ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο οποίος τιμάται από την Ορθόδοξη Εκκλησία στις 24 Αυγούστου, είναι ο πιο γνωστός από τους Νεομάρτυρες της Τουρκοκρατίας. Απαγχονίσθηκε, με εντολή του Κουρτ Πασά, στο Κολικόντσι της Βορείου Ηπείρου στις 24/8/1779. Αγωνίσθηκε για την αποτροπή των εξισλαμισμών, για τη διαφύλαξη της ελληνορθόδοξης ταυτότητας των υποδούλων, για τη λειτουργία σχολείων με χριστοκεντρικό περιεχόμενο, για την κοινωνική δικαιοσύνη και την πνευματική προετοιμασία της απελευθερώσεως, του «ποθούμενου», όπως έλεγε χαρακτηριστικά.