Ετικέτες

13.6.19

Νικόλαος (καρκινοπαθής 16 ετών): Ανάγκη για προσευχή και για αιμοπετάλια και Ζωή: κινδυνεύει η ζωή της + Υπέρ αναπαύσεως Άννας

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή

Εξαιρετικά επείγον:

[ημερομηνία ανάρτησης: 13/6/2019]


Ο Νικόλαος Δοξόπουλος (16 ετών) του π. Μιχαήλ (ιερέως) παλεύει τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο. Πλέον παρουσιάστηκε επιθετική μορφή καρκίνου του πνεύμονα λόγω μετάστασης και νοσηλεύεται στην Ογκολογική Κλινική Παίδων Μητέρα. Έχει μεγάλη ανάγκη την προσευχή μας, αλλά χρειάζεται και αιμοπετάλια. Έχει δοθεί η οδηγία οι εθελοντές δότες να πάνε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου θα γίνει ο έλεγχος συμβατότητας και στη συνέχεια η αποστολή του αίματος - αιμοπεταλίων στο Μητέρα. Το τηλέφωνο επικοινωνίας για το Ιπποκράτειο είναι 2132088466

Είναι εξαιρετικά επείγον, οπότε όποιος μπορεί και επιθυμεί να δώσει αιμοπετάλια θα πρέπει να το κάνει γρήγορα. Να σημειώσουμε ότι η διαδικασία λήψης αιμοπεταλίων είναι παρόμοια με αυτή του απλού αίματος, το μόνο που αλλάζει είναι ότι γίνεται μια διαδικασία (που για τον δότη δεν παίζει ρόλο) με την οποία απομονώνονται τα αιμοπετάλια κι έτσι απλά η όλη διαδικασία παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο.

Επαναλαμβάνουμε τα στοιχεία:

Νικόλαος Δοξόπουλος του Μιχαήλ
Ογκολογική Παίδων Μητέρα
Αιμοπετάλια
η διαδικασία να γίνει στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο (2132088466) 

Μαζί με τον Νικόλαο ας βάλουμε στην προσευχή μας και τη μικρή Ζωή, η οποία μεταφέρθηκε επειγόντως  από νησί σε νοσοκομείο λόγω σοβαρού προβλήματος (μάλλον καρδιάς) και διατρέχει άμεσο κίνδυνο.

Τέλος, προσθέσαμε στους κεκοιμημένους την Άννα που κοιμήθηκε πλήρης ημερών μετά από αρκετή ταλαιπωρία. Ήταν πιστή γυναίκα. Ας την αναπαύει ο Κύριος.