Ετικέτες

15.9.21

Lockdown εκδίκησης σε Καβάλα, Ημαθία, Πιερία και Πέλλα - «Βράζουν» κατά της κυβέρνησης

Η Αγία Ευφημία με τον Τόμο των Ορθοδόξων στην αγκαλιά της

 

Αγία Ευφημία – Εορτάζει στις 16 Σεπτεμβρίου



Το σπουδαιότερο θαύμα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ευφημίας, πού στερέωσε την πίστη των Ορθοδόξων και συνετέλεσε, ώστε το όνομά της ν’ ακούγεται ευφήμως και να τιμάται σ’ ολόκληρη την Οικουμένη είναι το εξής: Ένας ιερεύς, Ευτυχής ονόματι, παρακινούμενος από τον Σατανά έγινε, κατά τους χρόνους του Θεοδοσίου του μικρού, το 410 μ.Χ., αρχηγός αιρέσεως. Ισχυριζόταν, ότι ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός έχει μίαν μόνην φύση, την της θεότητος. Ο Αγ. Φλαβιανός, για την κακοδοξία αυτήν, τον καθαίρεσε.

ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ! Ρεσιτάλ Ευαγγελάτου, Στεφανίδου & Κοσιώνη για ανeμβ0λ1άστους


ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΙΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ


Σχόλιο: Όποιοι καθηγητές ΔΕΝ πιστεύουν ας μην καλούν τους ιερείς για αγιασμό ή ας αφήσουν αυτούς που πιστεύουν να αγιαστούν και αυτοί ας κάθονται στα γραφεία τους... όπως ανάγκασαν πολλά παιδιά που μπορεί να ήθελαν να αγιαστούν, αλλά τα άφησαν στις αίθουσες... μην κολλήσουν κανένα γιόκα από τον Τίμιο Σταυρό ή τον ιερέα...

Μυτιλήνη: 27χρονος νοσηλεύεται με μυοκαρδίτιδα - Είχε εμβολιαστεί λίγες μέρες πριν


Σοκαριστική δήλωση Α.Βατόπουλου για τον θάνατο του 16χρονου: «Δυστυχώς άνθρωποι πεθαίνουν»!

«Άτακτη υποχώρηση»: Η Εθνική Επιτροπή εμβολιασμού λέει τελικά «όχι» στην 3η δόση εμβολίου

ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΤΑ για το eμβ0λ10! ο Αγγελόπουλος στην Τατιάνα Στεφανίδου

Αμβρόσιος Κατά πάντων... για τον αγιασμό στα σχολεία

Πρόσφατα αιτήματα προσευχής 15/9/21-20/9/21

 

[τελευταία ενημέρωση: 15/9/21, 10:00]

 

Έχουμε πόλεμο και χρειαζόμαστε στρατιώτες! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε αυτόν τον πόλεμο δεν κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από σφαίρες, αντίθετα κερδίζουμε πόντους μήπως και καταφέρουμε να μπούμε στη Βασιλεία του Κυρίου πάντα με τη χάρη Του και όχι με τη δική μας προσωπική προσπάθεια... Ο Κύριος βλέπει τη διάθεση μας και μας δίνει την χάρη Του που σε άλλους μετατρέπει το ένα τάλαντο σε δύο, σε άλλους 5, σε άλλους 10... Διάθεση λοιπόν... Την έχουμε;

20/9

Υπέρ θείας βοηθείας

Μαρίας: 75 χρονών, πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας, έχει υποτροπιάσει και βρίσκεται σε ογκολογική κλινική στη Λάρισα σε μη καλή κατάσταση. Ο Θεός ας αποφασίσει για το μέλλον της. Εμείς θα τη θέλαμε κι άλλο κοντά μας. (Μας παρακαλεί αναγνώστης μας)

Ιωάννας: είναι μαθήτρια γυμνασίου και διαγνώσθηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Μεταβαίνει άμεσα με την οικογένειά της στην Αθήνα, για να υποβληθεί σε εγχείρηση.

15/9


Υπέρ θείας βοηθείας


Κωνσταντίνου και οικογενείας: Χρειάζονται την προσευχή μας, διότι η οικογένειά τους έπεσε θύμα του πρόσφατου νόμου περί αναστολής εργασίας σε υγειονομικούς που δεν δέχονται να τσιμπηθούν. 

Ζωοπηγής: Νοσηλεύεται σοβαρά λόγω κορωνοϊού. Νοσούν και πολλοί συγγενείς της οι οποίοι είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ας ευχόμαστε και γι' αυτούς.


Δημήτρης Γάκης: Μελέτη ΗΠΑ: Πιο επικίνδυνο το εμβόλιο απ΄ ό,τι ο Covid-19 στα παιδιά

 

Μετά από αυτή την μελέτη δεν μένει κανένα επιχείρημα υπέρ του εμβολιασμού παιδιών

σχόλιο Γ.Θ : Θα ανατριχιάσετε με τις αποκαλύψεις που ακούγονται παρακάτω από τον κ. Ζέρβα και τον κ. Γάκη...

Έκλεισε το κεντρικό φαρμακείο της Πάτμου λόγω αναστολής εργασίας. Έμεινε μόνον ένα φαρμακείο στο νησί...

 

FARMAKEIO VOUTZOULIDH

της Σμαράγδας Μουλιάτη


Μετά την εξασθένηση του Κέντρου υγείας Πάτμου από την αναστολή των 7 υγειονομικών, μεταξύ αυτών και γιατρών, λόγω της διάταξης του νόμου 4829 για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, νέο κτύπημα στην υγεία από το κλείσιμο του κεντρικού φαρμακείου του νησιού μας για τον ίδιο λόγο.