Ετικέτες

4.3.22

Πρόσφατα αιτήματα προσευχής 04/03-05/03/22

 

 

[τελευταία ενημέρωση: 05/03/22, 15:05]

 

Έχουμε πόλεμο και χρειαζόμαστε στρατιώτες! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε αυτόν τον πόλεμο δεν κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από σφαίρες, αντίθετα κερδίζουμε πόντους μήπως και καταφέρουμε να μπούμε στη Βασιλεία του Κυρίου πάντα με τη χάρη Του και όχι με τη δική μας προσωπική προσπάθεια... Ο Κύριος βλέπει τη διάθεση μας και μας δίνει την χάρη Του που σε άλλους μετατρέπει το ένα τάλαντο σε δύο, σε άλλους 5, σε άλλους 10... Διάθεση λοιπόν... Την έχουμε;


05/03

Υπέρ θείας βοηθείας

Αλεξάνδρου: πάσχει από σπανιότατο αυτοάνοσο που απειλεί τη ζωή του σε χρονική κλίμακα λίγων ετών. Ας ευχόμαστε ο Θεός να παρατείνει το έλεος του και σε κάθε περίπτωση να δίνει δύναμη στους δικούς του και ιδιαίτερα στη μητέρα του Γεωργία που προσεύχεται με πόνο για το παιδί της. 


Εμμανουήλ: 19 ετών, έχει τους τελευταίους μήνες λιποθυμικά επεισόδια. Έχει κάνει πολλές εξετάσεις αλλά δεν έχει βρεθεί το αίτιο. Ας ευχόμαστε να βρεθεί το αίτιο, για να μπορέσει να υπάρξει κάποιος τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος. Επίσης, ας ευχηθούμε ο Θεός να δώσει δύναμη και στον Εμμανουήλ και στην οικογένειά του να αντέξουν αυτή την έντονη ταλαιπωρία.


Υπέρ αναπαύσεως

Τιμολέοντος και Νικολάου: και οι δύο ήταν πολύτεκνοι πατέρες και κοιμήθηκαν αφού χτυπήθηκαν πρώτα από τον κορωνοϊό. Ο Θεός ας τους αναπαύει και ας δίνει δύναμη στις συζύγους τους και τα παιδιά τους.

Θεοδώρας: είναι το σωστό όνομα για την 52-χρονη που κοιμήθηκε (όχι Σπυριδούλα που δόθηκε εχθές - οι δικοί της την λέγανε Ρούλα οπότε έγινε λάθος όταν ρώτησα το πλήρες όνομα... το έμαθα πριν από λίγο που έγινε η εξόδιος ακολουθία.)


04/03


Υπέρ θείας βοηθείας

Ανδρέου: ευλογημένος πολύτεκνος και πολύ πιστός, διασωληνωμένος. Ας ευχόμαστε! 

Ιουλίαςείναι άνθρωπος της προσευχής και έπεσε και έσπασε το σαγόνι της, έκανε εγχείρηση και είναι με ένα λάστιχο δεμένο το κεφάλι της με αρκετό πόνο και τη δυσκολία που συνεπάγεται.

Κωνσταντίνου: καρδιοπαθής με κορωνοϊό.

Χρήστου-Αλεξάνδρου: έχει πρόβλημα καρδιάς εκ γενετής (με αρκετά χειρουργεία στο εξωτερικό) και κόλλησε κορωνοϊό.

Γρηγορίου: νοσεί με κορωνοϊό.

Παναγιώτου και Μαρίας: υπέρ θείας φωτίσεως


Υπέρ αναπαύσεως

Βαγιάνου: ήταν στην κατάσταση προσευχής στη θέση 168. Ας ευχόμαστε πλέον ο Θεός να τον αναπαύει και να ενδυναμώνει τους δικούς του.

Σπυριδούλας (λάθος όνομα) Θεοδώρας: 52 ετών, κοιμήθηκε λόγω ανακοπής καρδιάς. Αύριο η κηδεία. Ας ευχόμαστε για την ψυχής της.


Ενημέρωση: 

Πρόσφατα είχαμε βάλει στην κατάσταση προσευχής τα ονόματα: Αγάπη, Γεώργιος, Σοφία και Καλλιόπη (έγκυος στον ένατο μήνα) που νοσούσαν με covid (θέσεις 163-166). Όλοι έχουν αναρρώσει και είναι καλά. Μάλιστα η Καλλιόπη που ήταν έγκυος γέννησε ένα γλυκύτατο κοριτσάκι. 


ΠΑΓΩΣΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ! Η δήλωση που προαναγγέλει ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ εάν...


ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ! "Ελληνική διμοιρία ετοιμάζεται να αναχωρήσει για..."


Τι κρύβεται πίσω από τον Πόλεμο Ουκρανίας - Ρωσίας; Γέρων Σαββάς Λαυριώτης - Σύναξη Χανιά