Ετικέτες

17.12.20

Γιατρός Εύη Κιαγιά για εμβολιασμό - Βάζουν τους γιατρούς να πατήσουν τον όρκο τους


Σχόλιο: Τα επιχειρήματα της γιατρού είναι εξαιρετικά... Αξίζει να παρακολουθήσετε με προσοχή το βίντεο.

Αναστολή Εκκλησιαστικών Τελετών σε Δήμους Δ. Αττικής


Σχόλιο: Αρχίζουν να μεθοδεύουν νέο κλείσιμο... ή είναι ιδέα μου; Κάτι μου λέει ότι σύντομα ακόμα και η γιαλαντζί συμμετοχή 25 ατόμων τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα θα απαγορευτεί... 

Λόγω του αυξημένου φορτίου του κορωνοϊού o υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς, από τη Θεσσαλονίκη που βρίσκεται, ανακοίνωσε νέα μέτρα σε Δήμους της Δυτικής Αττικής και συγκεκριμένα στο Δήμο Ασπροπύργου, Δήμο Ελευσίνας και Δήμο Μάνδρας από αύριο 18 Δεκεμβρίου για 7 ημέρες. Μεταξύ των μέτρων ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την αναστολή πάσης φύσεως Εκκλησιαστικών Τελετών με εξαίρεση τις Εξόδιες Ακολουθίες ενώ τόνισε ότι απαγορεύεται η προσέλευση σε ναούς ακόμη και για προσωπική λατρεία.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο με τις ανακοινώσεις του υφυπουργού:

ΕΥΧΕΣ


Η Ελληνική Ναυς σύσσωμη εύχεται ολοψύχως στον αγαπημένο μας Πατέρα Διονύσιο Κατσούλη, υπεύθυνο και συντονιστή της Ελληνικής Νεώς, για την ονομαστική του εορτή ο Θεός μας να τον στερεώνει στην πίστη. Χρόνια πολλά και ευλογημένα.

Υπέρ αναπαύσεως Φωτεινής και Βασιλικής και μεταφορά μηνύματος αγωνίας

 

Πρόσφατα κοιμήθηκαν η Φωτεινή και η Βασιλική. Μας παρακαλούν να προσευχηθούμε κι εμείς οι ελάχιστοι για τις ψυχές τους κι έχουμε χρέος να το κάνουμε. Θα θέλαμε κι εμείς κάποτε να βρεθούν κάποιοι άγνωστοι να μας μνημονεύουν και αν το κάνουμε ο Θεός σίγουρα θα φροντίσει να βρεθούν...

Μεταφέρω επίσης το μήνυμα αγωνίας ενός συμπροσευχόμενου αδερφού μας:

"Η Θεσσαλονίκη μας αργοπεθαίνει, βάλε την σε παρακαλώ συνεχώς στις ομάδες προσευχές.

Άνθρωποι αρρωσταίνουν, άλλοι πεινάνε, άλλοι χάνουν τις επιχειρήσεις τους.
Εμείς συμπονάμε και συμπάσχουμε. Τις ασθενεί και ουκ ασθενώ;"

Θα έλεγα να βάλουμε όλη την Ελλάδα, αλλά τί λέω;... όλον τον κόσμο. Ο Θεός να μας ελεήσει, να μας δίνει μετάνοια και να φωτίσει τον κόσμο που δεν ξέρει και είναι τυφλός, να δει επιτέλους το ΦΩΣ το αληθινό και να αφήσει πίσω του το σκοτάδι της αμαρτίας... Ας ευχηθούμε ο Κύριος να γεννηθεί στις καρδιές πολλών ανθρώπων, όσων περισσοτέρων γίνεται, ιδίως αυτών που έχουν καλή διάθεση και απλά προς το παρόν δεν έχουν γνωρίσει την ΑΛΗΘΕΙΑ.