Ετικέτες

5.6.19

ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑ ΤΡΟΠΑΡΙΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΗΜΕΡΑ ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ

Χριστός Ανέστη εκ νεκρών - ψάλλει ο μακαριστός αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος

Χριστός Ανέστη...Απολυτίκιον - Θρασύβουλος Στανίτσας

Τουρκική προπαγάνδα κατά της Ελλάδας με αντικείμενο παράνομους μετανάστες


Νέες κατηγορίες από την Τουρκία προς την Ελλάδα για συλλήψεις παράνομων μεταναστών στον Έβρο, βασανισμό τους και «παράνομη» επιστροφή τους στην Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου. Η Τουρκική προπαγάνδα κατά της Ελλάδας συνεχίζεται σε όλα τα μέτωπα και με όλους τους τρόπους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sabah που συνοδεύεται από φωτογραφίες, οι Ελληνικές Αρχές στον Έβρο συλλαμβάνουν τους παράνομους μετανάστες και αφού τους βασανίσουν τους επιστρέφουν «παράνομα» μέσω του ποταμού Έβρου στην Τουρκία.

Υπέρ υγείας-φωτισμού: Μάριος, Μαρία, Θεόδωρος, Ευριδίκη, Δημήτριος, Αθανάσιος, Γεώργιος και Χρυσή, π. Ελευθέριος και ενημέρωση για τη Γεωργία (94) - Υπέρ αναπαύσεως: Γεωργίου, Γαρυφαλιάς, Μιχαήλ και Μηνά

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή

Χριστός ανέστη!

Ας βάλουμε τους παρακάτω αδερφούς μας στην προσευχή μας. Όλοι τους το έχουν μεγάλη ανάγκη. Ο αναστάς Κύριος μας Ιησούς Χριστός ας τους ενισχύσει και ας τους βοηθήσει να σηκώσουν τον δικό τους μικρό ή μεγαλύτερο σταυρό χωρίς γογγυσμούς, ώστε κι αυτοί να αξιωθούν μετά τη "σταύρωσή" τους να αναστηθούν και να εισέλθουν στη βασιλεία Του. 

Μάριος: καρκίνος εγκεφάλου

Μαρία: έμαθε πρόσφατα ότι έχει καρκίνο και ξεκινά τον αγώνα της για να τον αντιμετωπίσει.

Θεόδωρος: αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ευριδίκη: αφαίρεση νεφρού λόγω κακοήθειας.

Δημήτριος: πάσχει από σπάνια ασθένεια που προκαλεί θρόμβους σε όλο το σώμα. Νοσηλεύεται από τα μέσα Μαΐου.

Αθανάσιος: έκανε επέμβαση στο πόδι του (ρήξη τένοντα)

Γεώργιος και Χρυσή: κινδυνεύει ο γάμος τους.

π. Ελευθερίου: σε σχόλιο ΕΔΩ

Επίσης η αδελφή μας Γεωργία η οποία βρίσκεται στην κατάσταση υπέρ υγείας και φωτισμού στον αριθμό 94 βιώνει πολύ δύσκολα τη θεραπεία της. Οι ακτινοβολίες της έχουν προκαλέσει εγκαύματα στον λαιμό και δεν μπορεί να τραφεί. Νιώθει αδύναμη και απελπισμένη και φοβάται ότι δεν θα αντέξει να ολοκληρώσει τον κύκλο της θεραπείας της. Ας εντείνουμε  την προσευχή μας για αυτήν έτσι ώστε ο Κύριος να την ενδυναμώσει και να την ενισχύσει για να γυρίσει υγιής κοντά στο μωρό της.

Υπέρ αναπαύσεως

Ας προσθέσουμε και στην κατάσταση κεκοιμημένων τους:

Γεώργιο: κλείνει 9 ημέρες από την κοίμησή του σήμερα 5/6

Γαρυφαλιά

Μιχαήλ ετών 27: τροχαίο 

Μηνά, ετών 38: ανακοπή καρδιάς, πατέρας 2 νηπίων