Ετικέτες

15.5.17

Η Μαρία Μαντουβάλου για τον Αφελληνισμό της Παιδείας μας


Κεραυνοί της Καθηγήτριας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών Μαρίας Μαντουβάλου, για τον Αφελληνισμό της Παιδείας μας και τους "μασκοφόρους" που τη σημαδεύουν!

ΔΕΝΜΕΜΕΛΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ! – ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ: ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΝΑΡΚΗ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΕΚΝΑ!

ξυπνα ιστ

ΔΕΝΜΕΜΕΛΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Όσιος Παΐσιος: Να μην αγχώνεσαι για τίποτα

διάβολος


Το άγχος είναι του διαβόλου. Όταν βλέπετε άγχος, να ξέρετε ότι εκεί έχει βάλει την ουρά του το ταγκαλάκι. Ο διάβολος δεν πηγαίνει κόντρα. Αν υπάρχει μια τάση, σπρώχνει και αυτός, για να ταλαιπωρήσει και να πλανήσει τον άνθρωπο.

«ΝΥΝ ΕΠΕΣΤΗ Ο ΚΑΙΡΟΣ...»


_______Ως πρός τα ζητήματα της μή «ΑΓΙΑΣ» και μή «ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ» της Κρήτης για ένα μακρό χρονικό διάστημα ακολουθήσαμε την τακτική της σιωπής, ώστε να μη μας καταλογίσουν την ευθύνη για την γενική εξέγερση, ου μην αλλά και την διέγερση, των συνειδήσεων των ευσεβών και Ορθοδόξων χριστιανών! 
_______Έπειτα όμως από την ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ μας προς τον Παναγιώτατο Οικουμενικό μας Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, μπορούμε πλέον να ομιλήσουμε πιο ανοικτά. «Νυν επέστη, λοιπόν, ο καιρός» νά δώσουμε στην ευρύτερη δημοσιότητα την από 23ης Νοεμβρίου 2016 κατατεθείσα Δήλωσή μας  πρός τήν Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας, στην οποία με διαυγή τρόπο ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα εν σχέσει με την Σύνοδο της Κρήτης.
_______Ωσαύτως και την από 24ης Νοεμβρίου 2016 συμπληρωματική Δήλωσή μας, καθώς ωλοκληρώνονταν οι εργασίες της εκτάκτου Συνελεύσεως της Ιεραρχίας μας.  
_______Τέλος δε και τήν από της 18ης Φεβρουαρίου 2016 σχετική Αναφορά μας προς την Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας μας.
_______Ταύτα πάντα προς ενημέρωσιν των καλοπίστων αναγνωστών της ιστοσελίδος μας. Οσοι δεν διαβάζουν, αλλά παρερμηνεύουν ή και διατρεβλώνουν τα λόγια μας, όπως π.χ. οι του τύπου του Σεβ. Μητροπολίτου Ζιμπάμπουε, δεν μας απασχολούν! Κριτής μας είναι ο Πανάγαθος Θεός. 
Αίγιον, 15 Μαϊου 2017
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ 

Οδοιπορικό στην Μαδαγασκάρη

Αποτέλεσμα εικόνας για Οδοιπορικό στην Μαδαγασκάρη

Οδοιπορικό στην Μαδαγασκάρη
Με τα μάτια και την καρδιά

κλικ

Ε Δ Ω

Προσοχή: Έξι τρόποι με τους οποίους η τεχνολογία μας κατασκοπεύει καθημερινά…


Τελευταία μάθαμε πως η νέα τηλεόρασή μας μπορεί να μας κατασκοπεύει.
Ή απλά κάνει ό,τι και η υπόλοιπη τεχνολογία στη ζωή μας, όπως οφείλουμε να παραδεχτούμε: όποιος ζει στον 21ο αιώνα πιθανώς να παρακολουθείται από πολλές εταιρείες, από τη στιγμή που ξυπνά μέχρι τη στιγμή που κοιμάται.

Όταν ο άγιος Αχίλλειος († 15 Μαΐου) συνάντησε τον άγιο Δημήτριο, πριν την άλωση των πόλεών τους…

images    Αποτέλεσμα εικόνας για Όταν ο άγιος Αχίλλειος συνάντησε τον άγιο Δημήτριο, πριν την άλωση των πόλεών τους…
*Με αφορμή την μνήμη του πολιούχου της Λάρισας, αγίου Αχιλλείου- 15 Μαΐου
Τον και­ρό κα­τά τον ό­ποι­ο έ­μελ­λε να κυ­ρι­ευ­θεί η Θεσ­σα­λο­νί­κη α­πό τους Ά­γα­ρη­νούς,
πο­ρευ­ό­με­νοι κά­ποι­οι ευ­λα­βείς χρι­στια­νοί προς τη Θεσ­σα­λο­νί­κη, για την ε­ορ­τή του Α­γί­ου, έ­φθα­σαν στη βα­σι­λι­κή ο­δό, η ο­ποί­α εί­ναι στο Βαρ­δά­ρι.

Η καταραμένη Εργασία της Κυριακής [ΒΙΝΤΕΟ 2017]

Πρόσφατη ομιλία (6-5-2017) του εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, π. Νικολάου Μανώλη.

Παρακολουθείστε το βίντεο: