Ετικέτες

21.7.19

Κέρδισαν δημαρχείο αλλά χάνουν την ελληνική ιθαγένεια - Σκληρά μέτρα για Βορειοηπειρώτες δεκανίκια του Ράμα Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

Δημοτικές Εκλογές αλά Χότζα στην Αλβανία και στο βάθος φόβος για νέο ... 1997, την ώρα που η Αθήνα φαίνεται αποφασισμένη να σκληρύνει τη στάση της κατά ομογενών που λειτουργούν ως "δεκανίκι" των μεθοδεύσεων Ράμα στις μειονοτικές περιοχές.

του Παναγιώτη Σαββίδη

Ἕνα χρειάζεται…



J. Bouchaud

Ἀπό χρόνια τό περίμεναν. Ἀπό χρόνια φαντάζονταν τήν ὑπέροχη αὐτή μέρα κατά τήν ὁποία ἕνα παιδί θά ἔμπαινε στό σπιτικό τους.

Νηστειοδρόμιο της εβδομάδας (22/7/19 - 28/7/19)

Αποτέλεσμα εικόνας για νηστεία χριστουγέννων
Η ΝΗΣΤΕΙΑ 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΣ
ΟΥΤΕ ΣΩΜΑΤΟΚΤΟΝΟΣ,
ΑΛΛΑ ΠΑΘΟΚΤΟΝΟΣ

Η ερχόμενη εβδομάδα (22/7/19-28/7/19) είναι μια τυπική εβδομάδα του έτους. Όλες τις ημέρες πλην Τετάρτης και Παρασκευής καταλύονται τα πάντα. 

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή: επιτρέπονται όλες οι τροφές

Τετάρτη 24/7νηστεία (άλαδο φαγητό)

Παρασκευή 26/7νηστεία (λαδερό φαγητό)
[Αγίας μάρτυρος Παρασκευής και Ερμολάου ιερομάρτυρος]

Βόλτα με το τρενάκι του Πηλίου


Το τρενάκι του Πηλίου ή αλλιώς ο Μουντζούρης, είναι ένα τουριστικό τρένο που ταξιδεύει στα χωριά του Πηλίου, με ταχύτητα 20χλμ/ώρα και καλύπτει απόσταση 15χλμ.
Αποτελεί ένα από τα αξιοθέατα της περιοχής και αρέσει σε μικρούς και μεγάλους!

Τεραστίων διαστάσεων η απάτη μέσω sms! «Βροχή» οι καταγγελίες – Πώς να προστατευτείτε


Δεκάδες οι καταγγελίες εξαπατημένων κατόχων κινητών . Διαβάστε πως περιγράφουν τα όσα πέρασαν προσπαθώντας να βγάλουν άκρη για τις υπέρογκες χρεώσεις. Πως να προστατευτείτε! Οδηγός με συμβουλές κατά της εξαπάτησης.