Ετικέτες

31.5.21

Γ. Τράγκας : Όταν αναφέραμε με στοιχεία ότι ο κορωνοϊός διέφυγε από εργαστήριο της Γουχάν (1-3-2020)


Δείτε απόσπασμα από την εκπομπη "Ελεύθερος Σκοπευτής" της 01-03-2020. Τότε παρουσιάσαμε με στοιχεία για τις έρευνες που έκαναν οι Καναδικές μυστικές υπηρεσίες για το αν ο κορωνοϊός παρασκευάστηκε και διέφυγε από το εργαστήριο Ιολογίας της Γουχάν. Δείτε τις αποκαλύψεις που κάναμε με την Μαρία Καρρά για την εμπλοκή συγκεκριμένης γυναίκας στην υπόθεση.

29 MAIOY 1453: ΟΥΚ ΕΑΛΩ Η ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΛΟΓΟΣ ΡΩΜΑΙΙΚΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ''ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ'' (ΑΧΕΛΩΟΣ TV- 2014) ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΛΑΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟ - ΚΑΜΕΡΑ: ΦΩΤΗΣ ΒΑΡΔΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: 14/05/14 ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ: Μαρία Χρόνη - Βακαλοπούλου, Δρ.Βυζαντινής Φιλολογίας, Συγγραφέας ΣΧΟΛΙΑ:

Έρευνα χαστούκι σε κυβέρνηση λοιμωξιολόγων: Προστατευμένοι για το υπόλοιπο της ζωής τους όσοι έχουν νοσήσει ήπια από Covid-19!

 Έρευνα «χαστούκι» σε κυβέρνηση: Προστατευμένοι για το υπόλοιπο της ζωής τους όσοι έχουν νοσήσει ήπια από Covid-19!


Έρευνα «χαστούκι» σε κυβέρνηση και φαρμακευτικές εταιρείες από την Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου Ουάσινγκτον στο Σεν Λούις, καθώς τονίζει πως όσοι έχουν νοσήσει ήπια από Covid-19 έχουν ανοσία για τουλάχιστον έναν χρόνο. 

Όπως τονίζουν οι ερευνητές του πανεπιστημίου όσοι έχουν νοσήσει ήπια από τον κορωνοϊό πιθανότατα είναι προστατευμένοι από τον ιό για το υπόλοιπο της ζωής τους! Κάτι που είχε υποστηρίξει πριν λίγες ημέρες και ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας.

Αυτό σημαίνει πως η φυσική ανοσία είναι πολύ ισχυρότερη απ' αυτή που προσφέρουν τα εμβόλια, καθώς τα mRNA εμβόλια -σύμφωνα με τις δηλώσεις του Α. Μπουρλά- προσφέρουν ανοσία περίπου 6-8 μήνες! 

Νηστειοδρόμιο της εβδομάδας 31/5/21-6/6/21

  Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΝΗΣΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΣ ΟΥΤΕ ΣΩΜΑΤΟΚΤΟΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΘΟΚΤΟΝΟΣ


Η ΝΗΣΤΕΙΑ 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΣ
ΟΥΤΕ ΣΩΜΑΤΟΚΤΟΝΟΣ,
ΑΛΛΑ ΠΑΘΟΚΤΟΝΟΣ

Η τρέχουσα εβδομάδα (31/5/21-6/6/21) είναι η πέμπτη εβδομάδα του πεντηκοσταρίου. Είναι μια φυσιολογική εβδομάδα με την έννοια ότι όλες τις ημέρες πλην Τετάρτης και Παρασκευής καταλύουμε τα πάντα. Η Τετάρτη 2/6 και η Παρασκευή 4/6 είναι ημέρες νηστείας στις οποίες γίνεται κατάλυσις οίνου και ελαίου λόγω του χαρμόσυνου χαρακτήρα της περιόδου αυτής.

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή: κατάλυση εις πάντα
Τετάρτη, Παρασκευή: νηστεία (κατάλυση οίνου και ελαίου)