Ετικέτες

1.5.20

Νίκος Χαρδαλιάς: «Είμαι βαθιά θρησκευόμενος»

autopsia

Σχόλιο: Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά θα κάνω το παρακάτω σχόλιο αναλαμβάνοντας την ευθύνη των λόγων μου...

Το άκουσα με τα αυτιά μου εχθές... έπεσα τυχαία πάνω στη συνέντευξη του κ. Χαρδαλιά  στον κ. Σρόιτερ που δόθηκε σε ανοιχτό χώρο και σε απόσταση 2 μέτρων του ενός από τον άλλο (βέβαια δεν είδαμε τί έγινε πίσω από τις κάμερες...). Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αποκαλύπτεται στον Αντώνη Σρόιτερ: Βουρκώνει για ...
(ουπς... τελικά πήραν και φωτό αγκαλίτσα, χωρίς μάσκες...)


Λοιπόν από εκείνη την στιγμή που τον άκουσα να λέει ότι είναι βαθιά θρησκευόμενος σκέφτηκα... "Το καλό που σου θέλω, επειδή είσαι και βαθιά θρησκευόμενος δηλαδή, αν τελικά μας αφήσετε να πάμε στην εκκλησία στις 17/5 έστω και με μέτρα, ΜΗΝ πας στην εκκλησία. ΜΗΝ τολμήσεις να υποκλιθείς στις ιερές εικόνες ή να πάρεις αντίδωρο μόνος σου και όχι από το χέρι του ιερέα. ΜΗΝ τολμήσεις να κοινωνήσεις με το δικό σου κουταλάκι... Θα κολλήσεις κορωνοϊό, σου το εγγυώμαι." Και η επιβεβαίωση έρχεται από τον σημερινό Απόστολο, που αναφερόταν στο περιστατικό με τον Ανανία και τη Σαπφείρα, οι οποίοι νόμιζαν ότι μπορούν να ξεγελάσουν τους Αποστόλους και στην πραγματικότητα το ίδιο το Άγιο Πνεύμα κι έπεσαν με τη μια νεκροί... βλ. Πράξεις Αποστόλων ε΄ 1-11

Το ίδιο ισχύει και για όλους τους υπολοίπους βαθιά θρησκευόμενους που χαρακτηρίζουν τους λίγους χριστιανούς αρχιερείς, ιερείς ή λαϊκούς "φανατικούς", επειδή πειθάρχησαν στο Νόμο του Θεού και όχι στα παραγγέλματα των ανθρώπων. ΜΗΝ έρθετε στις 17 Μαΐου στην εκκλησία. Επειδή πιστεύετε ότι κινδυνεύατε το προηγούμενο διάστημα, ΤΩΡΑ κινδυνεύετε πραγματικά. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ... Αφήστε μας μόνους μας να λειτουργηθούμε και να κρατήσουμε και τα τυπικά μέτρα χωρίς περιορισμούς... Εσείς μπορείτε να περιμένετε να βγει το εμβόλιο για να είστε πραγματικά ασφαλείς... Τί είναι 18 μήνες ακόμα... μπροστά στην αιωνιότητα;

Σε ερώτηση του Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή Αυτοψία για τη σχέση του με τους ιεράρχες και τις σημαντικές αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού, απάντησε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

«Είμαι βαθιά θρησκευόμενος. Στη δύσκολη ώρα, οι ιεράρχες πήραν τη δύσκολη απόφαση να συνδράμουν στην αντιμετώπιση του ιού».


Ωστόσο, σημείωσε πως «υπήρχαν οδηγίες της Ιεράς Συνόδου και οι νόμοι του κράτους. Και την ίδια ώρα η αστυνομία βρισκόταν εκεί για να αντιμετωπίσει τους λίγους που νόμιζαν πως θα παραβιάσουν τους κανόνες και θα προσπαθούσαν να εισέλθουν σε ναούς».

Όσον αφορά στην αντιμετώπιση του κόσμου προς τους κανόνες και τις οδηγίες των περιορισμών και την πειθαρχία που επέδειξαν, ο Νίκος Χαρδαλιάς σημείωσε πως «αναδείξαμε το απόλυτο φιλότιμο, τη μοναδική περηφάνια. Μπορέσαμε να κάνουμε την κρίση, μια ευκαιρία. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα της επόμενης ημέρας. Θα πρέπει να κοιτάμε την επόμενη μέρα, ως μια επόμενη μέρα για την πατρίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.