Ετικέτες

29.7.21

Πρόσφατα αιτήματα προσευχής 29/7/21-31/7/21

   

[τελευταία ενημέρωση: 31/7/21, 17:41]

 

Έχουμε πόλεμο και χρειαζόμαστε στρατιώτες! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε αυτόν τον πόλεμο δεν κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από σφαίρες, αντίθετα κερδίζουμε πόντους μήπως και καταφέρουμε να μπούμε στη Βασιλεία του Κυρίου πάντα με τη χάρη Του και όχι με τη δική μας προσωπική προσπάθεια... Ο Κύριος βλέπει τη διάθεση μας και μας δίνει την χάρη Του που σε άλλους μετατρέπει το ένα τάλαντο σε δύο, σε άλλους 5, σε άλλους 10... Διάθεση λοιπόν... Την έχουμε;


31/7:

Υπέρ θείας βοηθείας:

Χρήστου, Ελένης και άλλων υγειονομικών και όχι μόνο οι οποίοι κινδυνεύουν άμεσα με απόλυση ή απειλούνται και δέχονται μεγάλο ψυχολογικό πόλεμο αν δεν κάνουν το τσίμπημα. Ας ευχόμαστε για τους αδερφούς μας, διότι αργά ή γρήγορα πολλοί από εμάς θα είμαστε επίσης στη θέση τους...


Υπέρ αναπαύσεως: 

Καλλιόπης (ήταν καρκινοπαθής στη θέση 119 στην κατάσταση προσευχής). Ο Θεός ας την αναπαύει.

Αντωνίου: πρόκειται για τον βοσκό των Ιμίων (περισσότερα ΕΔΩ)



Ενημέρωση
Επίσης, η Μαρία (θέση 123 πλέον στην κατάσταση ονομάτων) χειρουργήθηκε τελικά με υποτροπή όγκου του μαστού. Περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων, για να δει αν θα χρειαστεί να κάνει επιπλέον θεραπείες. Την κρατάμε στην κατάσταση προσευχής.


29/7: 

Υπέρ υγείας

Παναγιώτη-Μάριου: θα κάνει πάρα πολύ δύσκολο χειρουργείο στην καρδιά στην Αγγλία στις 10 Αυγούστου πρώτα ο Θεός. Είναι αδερφός μέλους της ομάδας ψαλτηρίου που μας ζητά να τον μνημονεύουμε. Η Παναγία ας είναι δίπλα του και ας τον σκεπάζει.

Μαρουλίας: βαπτίστηκε πρόσφατα, μόλις ενός έτους. Πάσχει από λευχαιμία. 


Υπέρ αναπαύσεως

Πέτρου: πρόκειται για τον Ρώσο ηθοποιό και τραγουδιστή Pyotr Nikolayevich Mamonov, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Το νησί" (κλικ εδώ). Για την ερμηνεια του είχε πάρει το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στο φεστιβάλ κινηματογράφου Βενετίας το 2006 και είχε λάβει τα εύσημα και από τον Πατριάρχη Μόσχας Αλέξιο τον Β΄. Ο Πέτρος είχε μεταστραφεί στην ορθοδοξία κατά τη δεκαετία του 90 (βλ. βιογραφικά στοιχεία εδώ). Ο Θεός ας τον αναπαύει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.