Ετικέτες

17.3.20

Δίκαιος εἶ, Κύριε, καί εὐθεῖαι αἱ κρίσεις σου

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΑΎΡΩΣΗ


Δίκαιος εἶ, Κύριε, καὶ εὐθεῖαι αἱ κρίσεις σου


Δίκαιος εἶ, Κύριε, καὶ εὐθεῖαι αἱ κρίσεις σου

Δίκαιος εἶ, Κύριε, καὶ εὐθεῖαι αἱ κρίσεις σου
ψλ. 118, 137

Να το λέμε μέχρι να το εμπεδώσουμε.

Είμαστε χλιαροί; Μας ξερνάει ο Κύριος.
Δεν το λέω εγώ, στην Αποκάλυψη το λεει...
(κλικ ΕΔΩ)

Οι ιεράρχες μας αποφάσισαν να κάνουν εκπτώσεις και η αλήθεια είναι ότι έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό... Οι ιερείς μας κάνουν υπακοή εδώ και πολύ καιρό. Και να τώρα τα αποτελέσματα. Και διωγμό δεχόμαστε και τον μισθό μας έχουμε χάσει. Και μας κυνηγάνε, και τον Θεό τον έχουμε διώξει από δίπλα μας. Θα έπρεπε να είμαστε πιο συνετοί, αλλά είπαμε ομοιωθήκαμε με τα ζώα. Αφήνουμε την ελπίδα μας στο ένστικτό μας, και όχι στον Θεό. (κλικ ΕΔΩ)

Εχθές ήμουν πολύ λυπημένος, πολύ οργισμένος. Τώρα έχω αρχίσει να αισθάνομαι ένα περίεργο πράγμα, κάτι σαν χαρμολύπη. Ο Θεός έκανε την πρώτη του κίνηση. Αυτό που έγινε δεν το έκανε ο Πρωθυπουργός, αυτό που έγινε το επέτρεψε ο Θεός!!! (Θυμηθείτε τί είπε ο Κύριος στον Πιλάτο όταν του είπε: "ἐμοὶ οὐ λαλεῖς; οὐκ οἶδας ὅτι ἐξουσίαν ἔχω σταυρῶσαί σε καὶ ἐξουσίαν ἔχω ἀπολῦσαί σε; ἀπεκρίθη Ἰησοῦς· οὐκ εἶχες ἐξουσίαν οὐδεμίαν κατ᾿ ἐμοῦ, εἰ μὴ ἦν σοι δεδομένον ἄνωθεν·  Ιω. 19, 10-11)

Λοιπόν, όσοι λίγοι έχουμε μείνει ας κάνουμε ότι μπορούμε ο καθένας από τα σπίτια του και ας περιμένουμε να δούμε ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Θα δούμε τη ΔΥΝΑΜΗ του ΘΕΟΥ μας... Εκεί που μοιάζουν όλα να έχουν χαθεί, εκεί που αρχίζουμε να απογοητευόμαστε, εκεί που αρχίζουμε να πονάμε και να προσευχόμαστε με περισσότερη θέρμη, εκεί αρχίζει να ακούει ο Θεός... Και τότε θα δούμε και θα θαυμάσουμε τη δύναμή Του. Αυτό θα πρέπει να το εκτιμήσουμε και να αλλάξουμε, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε και να γίνουμε ξανά χλιαροί.

ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ 

Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.