Ετικέτες

6.4.20

Μαζεύουν υπογραφές για να διωχθεί πειθαρχικά η γιατρός κα Γιαμαρέλλου...

Πειθαρχικές κυρώσεις στην Λοιμωξιολόγο Γιαμαρέλλου για τις αντιεπιστημονικές της δηλώσεις

Σε συνέχεια του χθεσινού άρθρου μας όπου δηλώνουμε ρητά την υποστήριξή μας στην Χριστιανή αδερφή μας και ιατρό κα Γιαμαρέλλου (δείτε εδώ) ενημερώνουμε ότι κάποιοι άφρονες ξεκίνησαν (από τις 7 Μαρτίου) και διαδικτυακή συλλογή υπογραφών προκειμένου να διωχθεί πειθαρχικά η γιατρός. Έχουν μαζέψει 8239 υπογραφές και φαίνεται να σταμάτησε η συλλογή από τις 11 Μαρτίου.

Ιδού η κατάντια μας:


Οφείλουμε να αντιδράσουμε... Αν δεν το κάνουμε, θα έρθει και η δική μας η σειρά. Αλλά τί λέω; Με αυτά που ζούμε ήδη έχει φτάσει...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΣ

2 σχόλια:

  1. Εύγε στην κ. Γιαμαρέλλου και συγχαρητήρια σε αυτήν για το σθένος της να αντιπαραταθεί στο διεστραμμένο κατεστημένο.
    Όσες υπογραφές και να μαζέψετε εναντίον της, πάντα θα είστε μειοψηφία.
    Είναι αποδεδειγμένο, βάσῃ παρατηρήσεων, ότι δεν μεταδίδονται ιοί και μικρόβια δια τής Θείας Μεταλήψεως, άρα υπάρχει επιστημονική απόδειξη διότι η Επιστήμη συμπεραίνει βάσῃ παρατηρήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως επιστήμονας, Βιολόγος-Γενετιστής και Δρ Ιατρικής αλλά και Χριστιανή Ορθόδοξη εκφράζω την εκτίμηση και τον θαυμασμό μου στο πρόσωπο της κυρίας Γιαμαρέλλου και είμαι μαζί σας. Χωρίς να γνωρίζω σχετικά με τις δηλώσεις της κυρία Γιαμαρέλλου έτυχε να έχω κάνει σχετική δήλωση στις 11 Μαρτίου στον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook και στις 12 Μαρτίου σε τοπικό ραδιόφωνο. Εάν επιθυμείτε μπορείτε να βρείτε τις σχετικές δηλώσεις σε αυτόν τον λογαριασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.