Ετικέτες

5.4.20

Μην παίζετε με την Ρωμαίικη Πίστη μας δεν έχετε ιδέα που μπορεί να φτάσει ...

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών για κοροναϊό - Ποια μέτρα ζητά και γιατί ...

Σχόλιο: Το ιστολόγιο "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΣ" στηρίζει την κα Ελένη Γιαμαρέλλου. Παραθέτουμε άρθρο-διαμαρτυρία του  αδερφού μας Ευγενίου Μπαϊραμίδη, Ιατρού- χειρούργου.

Ο Ιατρικός σύλλογος Αθηνών ετοιμάζεται να εγκαλέσει την έγκριτο καθηγήτρια Ιατρικής Αθηνών και εξέχουσα Λοιμωξιολόγο κα Ελένη Γιαμαρέλλου για τις απόψεις της ότι: 

«Η Θεία Κοινωνία είναι ένα μυστήριο. Όταν πηγαίνεις να λάβεις τη θεία κοινωνία δεν την παίρνεις από συνήθεια, τη λαμβάνεις γιατί είναι σώμα και αίμα Χριστού. Ή το πιστεύεις και κοινωνείς κανονικά ή δεν το πιστεύεις. Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις, κουταλάκια κ.λπ. …». 
Ο Ιατρικός σύλλογος εγκαλεί, λοιπόν, την καθηγήτρια, διότι θεωρεί ότι η άποψή της είναι αντιεπιστημονική και επομένως επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία. Εννοείται ότι έχω προσυπογράψει το κείμενο στήριξής της και αναφέρω τούτα:
Όλοι αυτοί που κόπτονται για τη δημόσια υγεία είναι αυτοί που τη διέλυσαν. Η έγκριτος καθηγήτρια μίλησε για τους πιστεύοντες και όχι για τους λοιπούς. Από τη μία εγκαλούμε για συνωστισμό στις εκκλησίες, αλλά από την άλλη στις τράπεζες και στα σουπερμάρκετ δεν υπάρχει θέμα,  παρ’ όλο που παρατηρείται συνωστισμός ανθρώπων μεγάλων ηλικιών. 
Το θέμα τελικά είναι ο Θεός και η Ορθοδοξία! Το λάβαμε το μήνυμα. Από τη μία κλαίτε για τις μανάδες και τους πατεράδες σας, από την άλλη ανερυθρίαστα αναφέρετε νεκρούς με αριθμούς στον βωμό της ενημέρωσης και της προβολής. Ο φόβος και η τρομολαγνεία του κορωνοϊού ανώτερα από τον φόβο του Θεού. Ποιού Θεού όμως; Διότι πιστεύω ακράδαντα πια ότι Θεός σας είναι ο αντίθετος του Χριστού. 
Ξεχνάτε γνήσιοι υπαλληλίσκοι ότι υπάρχει και Σύνταγμα και νόμοι για την ελευθερία έκφρασης και όσο κι αν προσπαθείτε με τα ανδρείκελα σας να επιβάλλετε τη νέα τάξη, ο Θεός είναι μαζί μας. Φερέφωνα της οποιαδήποτε μορφής εξουσίας θα μας αναφέρουν ως σκοταδιστές και ταλιμπάν της Ορθοδοξίας. Τον ρόλο που παίζουν τον γνωρίζουμε καλά. Όλα τα ελαττώματα οι πιστοί, οι άλλοι πάντα καλύτεροι. Καθίστε στα σπίτια σας, μην αντιδράτε και σε κάθε περίσταση επιδημίας ή μη, θα κλείνουν οι εκκλησίες. Για τους πνευματικούς ταγούς: καληνύχτα. Για τους λοιπούς: μην παίζετε με την Ρωμαίικη Πίστη μας! Δεν έχετε ιδέα που μπορεί να φτάσει...
Ευγένιος Μπαϊραμίδης
Ιατρός - Χειρουργός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.