Ετικέτες

19.5.18

Οι 318 δούλοι του Αβραάμ και οι 318 Θεοφόροι Πατέρες της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου.

Αποτέλεσμα εικόνας για 318 θεοφόροι πατέρες

Στον σημερινό εσπερινό της Κυριακής των 318 θεοφόρων Πατέρων της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου διαβάζεται η παρακάτω περικοπή από το Βιβλίο της Γενέσεως. "Και οι Πατέρες της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου, 318 και εκείνοι, όπως οι δούλοι του Αβραάμ, θείο στρατόπεδο-θεία παρεμβολή και αυτοί, κατατροπώνουν με την αδάμαστο μαχητικότητά των τους εχθρούς του Χριστού. Συντρίβουν την αίρεση και απελευθερώνουν τους αρπαγέντας απ' αυτήν πιστούς." (Φουντούλης, Λογική Λατρεία, σελ.123) - βλ. και Γένεσις, Ερμηνεία Παλαιάς Διαθήκης, υπό Ιερεμίου Φούντα (επισκόπου Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως).

Γενσεως τ νγνωσμα
(Κεφ. 14, 14-20)

Εξαρθρώθηκε η συμμορία που λήστευε σούπερ μάρκετ Ταυτοποιήθηκαν 68 περιπτώσεις

Εξαρθρώθηκε η συμμορία που λήστευε σούπερ μάρκετ

Σχόλιο:"Οι απόγονοι του Μ.Αλέξανδρου" επί το έργον! Φυσικά με την ανοχή και την συμπαράσταση του Κράτους το οποίο, με νομικά τερτίπια δεν τους απελαύνει.Θα μπουν στο "φρέσκο" για το θεαθήναι κι έπειτα θα επιστρέψουν πάλι στις προσφιλείς τους δραστηριότητες τους, ελέω νόμου Παρασκευοπούλου! Έτσι οι οικονομικές δείκτες τις Αλβανίας θα είναι με θετικό πρόσημο και στη δύσμοιρη Ελλάδα μας ......αφήστε το καλύτερα. Μήπως τελικά πρέπει να γίνει ένας φορέας ο οποίος θα στέλνει βροχή τις αγωγές και τα ασφαλιστικά μέτρα στους πολιτικούς;Τα θύματα δεν πρέπει να αποζημιωθούν; Ας πληρώσει ο Παρασκευόπουλος κι ο Τόσκας, που κόπτονται για τα δικαιώματά τους και τους κλείνουν το μάτι, αλλά και όλα τα διαχρονικά πολιτικά λαμόγια που ήταν,είναι και θα είναι ηθικοί αυτουργοί!

Το ερώτημά μας παραμένει : ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΟΣΚΟΣ* ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΚΟΠΑΔΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ!! 

* Κατά προτίμηση αρσενικός και Βλάχος, γιατί τους εξειδικευμένους επιστήμονες με τα ροζ νομοθετήματα τους είδαμε!!!!!

Συμμορία που διέπραττε συστηματικά κλοπές από διάφορα καταστήματα και σούπερ μάρκετ, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου. Ειδικότερα, συνελήφθησαν, στα Βριλήσσια, τέσσερις γυναίκες από την Αλβανία, 37, 48, 52 και 54 ετών και στο Γαλάτσι 42 χρονος ομοεθνής τους, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική την Κυριακή - Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί


Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική την Κυριακή - Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε διάφορους δήμους της Αττικής, την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, από τις 08:00 έως τις 13:00, λόγω ταυτόχρονης διεξαγωγής αγώνων δρόμου 5χλμ στο πλαίσιο της δράσης «Ολοι Μαζί Μπορούμε».

Ἀποστολικό ἀνάγνωσμα Κυριακῆς Ἁγίων 318 Πατέρων (Α' Οικ. Συν.)

Αποτέλεσμα εικόνας για Πράξεις Αποστόλων



Πράξεις Αποστόλων κ΄16-18, 28-36

 

Κυριακή Αγίων Πατέρων Α´ Οικ. Συνόδου: ακολουθία όρθρου, μουσικά κ.α.


Κυριακή Αγίων Πατέρων Α´ Οικ. Συνόδου

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε: την ακολουθία του όρθρου, μουσικά κ.α. για την Κυριακή 20/5/2018:

Ευαγγελική Περικοπή Κυριακής Αγίων Πατέρων Α´ Οικ. Συνόδου


ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ ΙΖ´ 1 - 13

Ο Ιερομάρτυς Ιωάννης της Σάντα Κρουζ που σφαγιάστηκε από σατανιστές





Ο Άγιος Νεομάρτυρας πάτερ Ιωάννης της Σάντα Κρούζ. Γεννήθηκε το 1937 στο χωριό Αποίκια της νή­σου Άνδρου και λεγόταν Καρασταμάτης. Σε ηλικία 20 ε­τών πηγαίνει στην Αμερική και δημιουργεί οικογένεια. Χειροτονείται ιερέας και για 10 χρόνια εργάζεται με ιεραποστολικό ζήλο στην Αλάσκα και αφού διακόνησε την Εκκλησία σε πολλούς Ναούς ήρθε στην Σάντα Κρουζ στον Ναό του Προφήτη Ηλία το 1981 που τον τε­λειοποίησε και τον εγκαινίασε και γίνεται κέντρο ορθόδοξης ομολογίας σε όλη την περιοχή όπου οι άνθρωποι ήταν απομακρυσμένοι από τον Θεό και την Εκκλησία.

ΟΓΑ: Τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας για το 2018 - (κοινωνικός τουρισμός 2018)

Αποτέλεσμα εικόνας για κοινωνικος τουρισμος
Τα προγράμματα του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (κοινωνικός τουρισμός 2018) για τη φετινή χρονιά, τους δικαιούχους, τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια επιλογής, περιλαμβάνει απόφαση που εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας.

Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΚΙ Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣHΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για γιαγια ελληνιδα

Θα κοιμηθώ τον μεσημεριανό μου ύπνο, των 45 λεπτών, όπως λέει η ιατρική Επιστήμη. Όχι παραπάνω. Δεν είναι καλό για την καρδιά ο πολύς ύπνος.

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΙΛΙΝΤΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΖΑΕΦ


Η επικαιρότητα επιβάλλει να θυμηθούμε σήμερα (Μάϊος 2018) την ψευδοεπανάσταση του Ίλιντεν. Μαθαίνουμε από δημοσιογραφικές πηγές ότι ο κ. Ζάεφ, πρωθυπουργός των Σκοπίων, πρότεινε στον Έλληνα πρωθυπουργό το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Ίλιντεν». Η λέξη Ίλιντεν στα βουλγαρικά σημαίνει: ημέρα του Προφήτη Ηλία.

Σάββας Ηλιάδης, Καλόβουλες επισημάνσεις στις κακόβουλες ενέργειες και παρενέργειες του Κολυμπαρίου!



Καλόβουλες επισημάνσεις στις κακόβουλες ενέργειες και παρενέργειες του Κολυμπαρίου!
(ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ)
      8ο Διεθνές Συνέδριο για την «Αγία και Μεγάλη Σύνοδο»!Ο οικουμενιστικός οίστρος συνεχίζεται αμείωτος, με την γενική επιστράτευση απάντων των εν τη οικουμένη ορθοδόξων οικουμενιστών! Ελάτε, λαέ του Θεού, να δείτε, να ακούσετε και - κυρίως - να … καταλάβετε! Ποιοι και πόσοι θα είναι αυτοί που θα μιλήσουν! Ποιες οι περγαμηνές τους και οι παντός είδους διακρίσεις τους … ανά την οικουμένη! Ποιο το περιεχόμενο των εισηγήσεων και τελικά, ποιος ο σκοπός του συνεδρίου:

Η απίστευτη χαρά του Τσίπρα στην συνάντησή του με την Μέρκελ (εικόνες)


Σχόλιο: Αντί να κοσμούν τα κάτεργα τις χώρας για την καταστροφή που                       της προκάλεσαν αυτοί συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάκοπα.

Τρελαμένος από την χαρά του ο Τσίπρας που συνάντησε την Μέρκελ στη Σόφια, της Βουλγαρίας.
Δεν υπάρχει φωτογραφικό στιγμιότυπο που να μην τον δείχνει
 όχι απλά να χαμογελάει, αλλά να είναι ενθουσιασμένος μάλιστα.