Ετικέτες

29.8.14

Ο Μέγας Σταμάτης Σπανουδάκης για Ρεπούση και Καραμανλή στο κατάμεστο Ηρώδειο!


 Στο Ηρώδειο, μετά από δύο χρόνια, επέστρεψε την Παρασκευή ο Σταμάτης Σπανουδάκηςαν και εκτός Φεστιβάλ Αθηνών, με μια μεγαλειώδη συναυλία με τίτλο «Χαίρε θάλασσα μου», αφιερωμένη, όπως είπε κι ο ίδιος, στην Παναγία. 


Η Θεία Χάρις μου προείπε το πάρσιμο της Πόλεως και της Μικράς Ασίας.

...από πάνω τους πετούσαν λευκοί Άγγελοι που έριχναν επάνω τους δάφνινα στεφάνια.

  

Σοφά λόγια του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

φωτο:Ιερό Βήμα του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Βεροίας

Εκείνος που θέλει να βρει την Αλήθεια, πρέπει να καθαρθεί πρώτα από τα πάθη του. Γιατί όποιος απαλλάσσεται από τα πάθη, απαλλάσσεται και από την πλάνη και γνωρίζει την Αλήθεια.

Μεγάλη αποκάλυψη: Τα «βατράχια» του Σίσι διέσυραν τον 6ο Στόλο του Ομπάμα – Τσιμουδιά η Χίλαρι για το φιάσκο!



Το απίστευτο περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε το 2013, αποκαλύφθηκε από την αιγυπτιακή τηλεόραση μόλις πριν από δύο ημέρες. 

Ο τύμβος της Αμφίπολης από ψηλά… (ΒΙΝΤΕΟ)



Μία διαφορετική εικόνα του τύμβου της Αμφίπολης δίνει ο τηλεοπτικός σταθμός ΕΝΑ Channel Greece, το οποίο κατέγραψε τον χώρο των ανασκαφών μέσα από ελικόπτερο.


Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ-Αισθητός σε όλη τη νότια Ελλάδα

ισχυρός-σεισμός-5,8-ρίχτερ

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί και συγκεκριμένα στις 6:45 με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή 54 χλμ. ανατολικά της Νεάπολης Βοιών στη Λακωνία.

ΕΚΟΙΜΗΘΗ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ


Μόλις πληροφορήθηκα εκ Φλωρίνης την κοίμηση του αγωνιστή Θεολόγου (-Φιλόλογου), συγγραφέα και Ιεροκήρυκα κ. Νικόλαου Σωτηρόπουλου, γνωστού στο Πανελλήνιο και το Εξωτερικό.

Ο εκλιπών είχε χρηματίσει στενότατος συνεργάτης του μακαριστού Γέροντος Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτη και η σύμπτωση είναι ότι και οι δύο κοιμήθηκαν την ίδια ημέρα.