Ετικέτες

16.5.21

Δημήτρης Αντωνίου, Χειρουργός-Ογκολόγος: Πανδημία και "τσιμπηματάκια" - Νέα σημαντικά δεδομένα [14-5-2021]



Σχόλιο - Σύνοψη: Οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές. Στην αρχή δεν υπάρχει καλή ροή, αλλά μετά το μισάωρο ο ιατρός γίνεται χείμαρρος! Δείτε κυρίως από 00:30:00 μέχρι 1:25:00, διάρκεια: 55 λεπτά, αλλά με αλλαγή της ταχύτητας αναπαραγωγής σε 1,5 από τις ρυθμίσεις του βίντεο θα πάρει λιγότερο από 40 λεπτά για να το ακούσετε!

Εν ολίγοις τα τσιμπηματάκια προκαλούν μεταλλάξεις (βρετανική, Νότιας Αφρικής, ινδική κ.α.). Η ινδική μετάλλαξη ιδιαίτερα αρχίζει να εμφανίζεται από τον Ιανουάριο και ΔΕΝ μεταφέρθηκε από την Ινδία, αλλά προκύπτει από τα "τσιμπηματάκια"! Αν ο γιατρός έχει δίκιο αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ θα υπάρξει σημαντική ύφεση στο εξής. Μάλιστα ακόμα και οι "τσιμπημένοι"  θα αρρωσταίνουν, διότι οι μεταλλαγμένοι ιοί ΔΕΝ σκοτώνονται από τα αντισώματα που δημιουργούν τα τσιμπηματάκια (η μετάλλαξη είναι ο μηχανισμός του ιού για να επιβιώσει!). Οι μεταλλαγμένοι ιοί θα είναι πιο μεταδοτικοί και πιο επικίνδυνοι. 

Εξηγεί για τις μεταλλάξεις, εξηγεί και για τον αδενοϊό της astrazeneca, ότι συνδυάστηκε με ιό χιμπατζή και ο συνδυασμός έγινε με κύτταρα από εκτρωμένα έμβρυα! Το ίδιο ισχύει και για άλλα εμβόλια π.χ. της Johnson ακόμα και το sputnik και το κινεζικό (όπως λέει) - το αναφέρω διότι κάποιοι ελπίζουν ότι θα επιτραπεί το ρωσικό ή το κινεζικό που θα είναι πιο ασφαλή και ότι σε αυτά ΔΕΝ έχει γίνει χρήση κυττάρων εκτρωμένων εμβρύων... Αν ισχύει την έχουμε βαμμένη όπως λέει ο λαός...

Μιλάει και για τα αυτοδιαδιδόμενα (self-spreading,  αυτοδιασπειρώμενα) τσιμπηματάκια... Αυτός που τσιμπιέται μπορεί να μεταδίδει τον εξασθενημένο ιό και στους ΜΗ τσιμπημένους...! Το πείραμα έχει γίνει στα ζώα και έχει πετύχει! Δείτε από το 1:06:00 και μετά. Εκεί εξηγεί και για τα εμβόλια με χρήση εκτρωμένων εμβρύων... αλλά και για τη χρήση τέτοιων αυτοδιασπαρώμενων εμβολίων. Μας "τσιμπάνε" θέλουμε-δεν θέλουμε...! Γι'  αυτό και άνοιξαν την οικονομία!!! Για να  αυτοδιασπαρεί το τσίμπημα ακόμα και χωρίς τσίμπημα!!!

Και μετά έρχονται και τα αυτοπολλαπλασιαζόμενα τσιμπήματα... (ο ανθρώπινος οργανισμός έχει 33 τρισεκατομμύρια κύτταρα και με μόνο μια δόση με αυτή τη διαδικασία της αυτοαναπαραγωγής ο τροποποιημένος ιός θα έχει 28 -νομίζω- τρισεκατομμύρια, με τη δεύτερη δόση ΔΕΝ θα υπάρχει ούτε ένα κύτταρο του οργανισμού που ΔΕΝ θα προσβληθεί!)

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Cambridge οι συνέπειες θα είναι σοβαρές και λόγω μεταλλάξεων του ανθρώπινου DNA (το RNA του ιού μπορεί να εισέλθει στα ανθρώπινα κύτταρα και να προκαλέσει μεταλλάξεις στον άνθρωπο!) που θα προκαλέσουν τερατογενέσεις στις νέες γενιές (οι μεταλλάξεις θα περάσουν στα πιο γρήγορα αναπαραγώμενα κύτταρα: σπερματοζωάρια και ωάρια...). 

Η σύνοψη αυτή μπορεί να περιέχει ανακρίβειες. Καλύτερα να τα ακούσετε από τον ίδιο τον ιατρό...

Για να επιταχύνετε το βίντεο μπορείτε να επιλέξετε ταχύτητα αναπαραγωγής 1,5. Αξίζει να το δείτε. Ενημερωθείτε! Το βίντεο μπορεί να μην μείνει για πολύ... είπαμε... έχουμε δημοκρατία! 

Σημαντική Συνέντευξη με τον Δημήτρη Αντωνίου, Χειρουργού-Ογκολόγου Θέμα: πανδημία και "τσιμπηματάκια". Νέα σημαντικά δεδομένα.

Εκοιμήθη ο π. Ανανίας Κουστένης




Ο πατέρας Ανανίας Κουστένης, μια πνευματική μορφή του Ελληνισμού και της Ορθοδοξία, εκοιμήθη εχθές Σάββατο 15 Μαΐου 2021 σε ηλικία 76 ετών.


Ο μακαριστός π. Ανανίας από τις αρχές Απριλίου νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Αττικόν.

Ποιος ήταν ο μακαριστός π. Ανανίας

Καθηγητής Luc Montagnier (Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2008): ο εμβολιασμός προκαλεί τις παραλλαγές του ιού! ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σχόλιο: Λογικά με τον όρο "παραλλαγές του ιού" εννοεί τις "μεταλλάξεις του ιού"... Λέει κι αυτός δηλαδή ότι τα μαζικά τσιμπηματάκια είναι υπέυθυνα για τις μεταλλάξεις που εμφανίζονται το τελευταίο διάστημα...

Ο Καθηγητής Ioλόγος Luc Montagnier Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2008 που ανακάλυψε τον ιό του AIDS επανέρχεται στον μαζικό « εμβολιασμό » Covid-19 στο μικρόφωνο του Pierre Barnérias (Hold-Up Media) Δηλώνει μ΄έμφαση : “αυτό είναι πολύ απλό οι παραλλαγές προέρχονται ήδη από τους εμβολιασμούς..ο ιός έχει τη δυνατότητα ν΄αλλάζει πολύ ισχυρά ..οι νέες παραλλαγές δημιουργήθηκαν από την επιλογή των αντισωμάτων που παρήχθησαν από τον εμβολιασμό.” Για το μαζικό εμβολιασμό είπε: Αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος, ένα ανεξήγητο λάθος επιστημονικό, απαράδεκτο, η ιστορία μια μέρα θα κάνει τον απολογισμό σε όλα αυτά γιατί στην πραγματικότητα είναι ο εμβολιασμός που δημιούργησε την παραλλαγή.

Το Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2008 επανέρχεται στον μαζικό « εμβολιασμό » Covid-19 στο μικρόφωνο του Pierre Barnérias (Hold-Up Media).

Ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης: Οι εμβολιασμένοι ΚΑΙ νοσούν… ΚΑΙ μεταδίδουν τον ιό!!!

 

 

Σχόλιο: Να ξεκαθαρίσουμε ότι οι εμβολιασμένοι μπορούν να νοσήσουν και να μεταδώσουν τον ιό μέσω π.χ. σταγονιδίων ή των χεριών τους όπως και οι μη εμβολιασμένοι... Άρα, ΔΕΝ μπορούν να τύχουν οποιασδήποτε ειδικής μεταχείρισης π.χ. να μην φορούν μάσκα ή να έχουν το ελεύθερο να κυκλοφορούν παντού. Το ότι εμβολιάστηκαν θεωρητικά τους καλύπτει (σε ένα βαθμό) από το να νοσήσουν βαριά από τον κορωνοϊό. Ρισκάρουν με τις παρενέργειες του τσιμπήματος αντί να ρισκάρουν με τη βαριά μορφή των επιπλοκών του ιού. Αυτό είναι δικαίωμά τους και επιλογή τους. Από εκεί και πέρα, όμως, ΔΕΝ μπορούν να έχουν ειδική μεταχείριση, αφού και αυτοί μπορούν να μεταδώσουν τον ιό, όπως άλλωστε όλοι μας!


Λάβρος στις δηλώσεις του ο Ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης ο οποίος αναφέρει ξεκάθαρα ότι οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν τον ιό κι αυτό όπως σημειώνει είναι ιατρικό γεγονός το οποίο ωστόσο κυβέρνηση και επιδημιολόγοι το κρύβουν επιμελώς από τον λαό.

Αυτούσια η ανακοίνωση του κ. Ματσάκη:

Εδώ και πολλές εβδομάδες/μήνες, δηλώνω οτι, οί εμβολιασμένοι προσβάλλονται από τον κορονοιο , ΝΟΣΟΥΝ και ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ σε άλλους τον ιό.