Ετικέτες

28.12.20

Υπέρ αναπαύσεως Ιωάννου και υπέρ φωτισμού και αναρρώσεως Γεωργίου (καρκίνος)

 


Ο Ιωάννης κοιμήθηκε εχθές. 

Η κόρη του μας θερμοπαρακαλεί να τον μνημονεύουμε καθημερινά.

Ας μην την εγκαταλείψουμε... Όσοι κάνουμε ψαλτήρι, μπορούμε στο τέλος να μνημονεύουμε και ονόματα κεκοιμημένων, αλλά και ζώντων φυσικά. Το ψαλτήρι έχει μεγάλη δύναμη. Ας την αξιοποιήσουμε. Ταυτόχρονα θα ωφεληθούμε κι εμείς σημαντικά.

Θα ήθελα να προσθέσουμε στην προσευχή μας και τον Γεώργιο, ο οποίος πρόσφατα διαγνώστηκε με καρκίνο και σύντομα θα πρέπει να υποβληθεί και σε επέμβαση και σε χημειοθεραπείες. Περισσότερο όμως να τον φωτίσει ο Θεός μέσα από την δυσκολία να πλησιάσει προς Εκείνον, διότι δυστυχώς είναι μακριά από την Εκκλησία.

Απάντηση Μητροπολίτη Λεμεσού στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου: «Πάντα διαλέγει τις άγιες μέρες για ψέματα και συκοφαντίες»


Απάντηση στις κατηγορίες που εκτόξευσε προς το πρόσωπό του ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Β’ έδωσε σήμερα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Μητροπόλεώς του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος.

Ἡ τεχνολογία, ὁ βιολογικός πόλεμος καί τά χημικά στά ἔσχατα! Προφητεία π. Ἀθανασίου Μυτιληναίου! Βίντεο

 


Σχόλιο: Εξαιρετικό! Όλοι πρέπει να διαβάσουμε το άρθρο και να ακούσουμε το βίντεο...

Μαρία, Ἐκπαιδευτικός

Ποιός μᾶς χάρισε τήν ἐλεύθερη προαίρεση καί βούληση ὡς ὑπέρτατη ἔκφραση ἀγάπης;

Ὁ Θεός!

Ποιός ἀντίθεος πού κάνει τά ἀνάποδα τοῦ Θεοῦ θέλει νά μᾶς στερήσει τήν ἐλεύθερη προαίρεση καί βούληση ὡς ἀκραία μισανθρωπία γιά νά χάσουμε τήν νήψη, τήν ἐγρήγορση καί τήν σωτηρία;

Ὁ Διάβολος καί τά ὄργανά του, τά ἀόρατα (δαίμονες) καί τά ἐπίγεια (ὅσοι πολεμοῦν τόν Θεό, τήν Ἐκκλησία Του, τούς πιστούς Του, κλῆρο καί λαό, καί ὅλη τήν ἀνθρωπότητα σέ ὅποιο πόστο ἐξουσίας καί ἐπιρροῆς κι ἄν κάθονται)!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ: Ερμηνεία των ονομάτων Χριστός, Ιησούς, Εμμανουήλ, Ιωάννης

 


ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ "ΒΙΒΛΙΟ" ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ


ΕΛΛΑΔΑ και ΑΛΒΑΝΙΑ

Στις 18/01/2018, στο Πολεμικό Μουσείο ώρα 7 μ. μ. έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «ΕΛΛΑΔΑ και ΑΛΒΑΝΙΑ»…. Δεν έδωσαν καμιά δυνατότητα σε κανέναν για ερωτήσεις. (Ο Πρέσβης κύριος Αλέξανδρος Μαλλιάς, ετοίμασε «δεόντως» το σκηνικό…)
Επισημάνσεις:
Άξια η προσπάθεια όλων σας!!!