Ετικέτες

30.9.15

Δήμητρα: πολλές αυτοάνοσες παθήσεις και όχι μόνο


Ας προσευχηθούμε για την Δήμητρα, η οποία πάσχει από πολλές αυτοάνοσες παθήσεις και όχι μόνο:

1. πολυαρθρίτιδα (δυνατοί πόνοι σε όλο το σώμα, η αγωγή αν και πολύ εξειδικευμένη δεν την πιάνει καλά)
2. εντεροπάθεια (υπό διερεύνηση - με πιθανότητα να έχει και νόσο του Krohn)
3. μόρφωμα στο επινεφρίδιο (θα πρέπει να αφαιρεθεί κάποια στιγμή - είναι υπό παρακολούθηση)
4. μικροαγγειοπάθεια
5. αυτοάνοση θυρεοειδική νόσος, θυρεοειδίτιδα, υποθυρεοειδισμός (παλιότερα είχε χασιμότο το οποίο εξελίσσεται σε βαρύτερη μορφή...)
6. κακή ψυχολογία και μεγάλη ένταση (παλιότερα έπασχε και από κατάθλιψη)

Ας προσευχηθούμε ο Τριαδικός Θεός μας να ελεήσει την Δήμητρα και να ανοίξει πρώτα τα μάτια της καρδιάς και της ψυχής της. Η θεραπεία θα ακολουθήσει όταν θα είναι προς το συμφέρον της. 

Ευχαριστώ

Ευαγγελία: πέτρα στη χολή και άλλα προβλήματα υγείας



Ο αδερφός μας Χρυσόστομος μας ζητά να προσευχηθούμε για την σύζυγό του Ευαγγελία, η οποία έχει πέτρα στην χολή, χτύπημα στο δεξί χέρι και λαβύρινθο στο αυτί. Μας ζητά επίσης να προσευχηθούμε υπέρ υγείας των τέκνων τους Ανθής και Δήμητρας. 

Ας μην εγκαταλείψουμε τα αδέρφια μας. Ας τους βάλουμε κι αυτούς στην προσευχή μας, όπως θα θέλαμε να κάνουν και για εμάς στο μέλλον όταν θα είμαστε στη θέση τους...

Καταπέλτης η Μητρ. Πειραιώς κατά Φαναρίου: Προσεπάθησε να δώσει ζωή στο «εξαίσιο» πτώμα του Οικουμενισμού


Σκληρή ανακοίνωση εκ του Γραφείου επί των Αιρέσεων και των Παραθρησκειών της Μητρόπολης Πειραιώς εκδόθηκε σήμερα με αντικείμενο σχολιασμού τις εισηγήσεις των ομιλητών στην πρόσφατη σύναξη της Ιεραρχίας στο Φανάρι.


Κατηγορεί τον Οικουμενικό Πατριάρχη πως "χρησιμοποιεί οικουμενιστική γλώσσα και ιδεολογία". ιδιαίτερα επικριτική η Μητρ. Πειραιώς και για τις εισηγήσεις του Μητροπολίτου Περγάμου για τον οποίο λέει αναφορικά με το "ζήτημα του κατά πόσον ο Παπισμός είναι Εκκλησία ή όχι, όλοι οι μετά το Σχίσμα άγιοι, από τον άγιο Γρηγόριο Παλαμά μέχρι τον άγιο Νεκτάριο και τον άγιο Παΐσιο, χωρίς καμία εξαίρεση, χαρακτηρίζουν τον Παπισμό ως αίρεση και όχι ως Εκκλησία".

Χειραφετημένη γυναίκα




Χειραφετημένη ή εγκλωβισμένη;

Ἀποτυχημένος ὁ Σταυρός τοῦ Χριστοῦ γιά τόν Πάπα!



Ὁ δικός μας Σταυρός, Πάπα Φράνσις, ἔχει ἐπάνω του τόν Χριστό καί Θεό!

Ὁ δικός σου "σταυρός" γιατί ἔχει πάνω του μία μούμια;...

Θεωρεῖται "ἐπιτυχημένος";...

Οι "σταυροί" του Πάπα Φραγκίσκου και οι συμβολισμοί που κρύβουν!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYTkSc03mt5OSzYHP_JFD9xd7sgShH7v8RBUMw1pGnE14skjWXDSorC_pQsR8vAblzs457fpitkhPH_0Dg01ptwJtV59VhpvrxpxkouI7Cjkz4nNwuU2Z1-iyZuNU2HUgTnJv_CkXLsEg/s1600/popecross.PNG
"Σταυρός" Νο 1
http://beforeitsnews.com/contributor/upload/238056/images/francis-yingyang-cross1.png
"Σταυρός" Νο 2

Σημείωση ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Διαβάστε την ανάλυση και δείτε τις φωτογραφίες με άλλο μάτι. Θα μείνετε εμβρόντητοι!

Ἔχετε δεῖ τούς δύο "νέους" Σταυρούς τοῦ Πάπα Φραγκίσκου;

Εἶναι τό σύμβολο Μπαφομέτ (ἡ πεντάλφα μέ τόν Ἑωσφόρο) καί τό ἀποκρυφιστικό ἀπωανατολίτικο γίν έν γιάνγκ (λευκή καί μαύρη μαγεία), σέ "κρυφή" διασκευή! (Φωτό)

Ἀποκάλυψη ΣΟΚ!!! Ὁ Πάπας Francis στόν Λευκό Οἶκο διεκήρυξε τήν Παγκόσμια Ἕνωση Θρησκειῶν!



Ἀποκάλυψη ΣΟΚ!!! Ἀναμενόμενη, παραταῦτα, ἀπό τούς Χριστιανούς πού παρακολουθοῦν τά οἰκουμενιστικά δρώμενα κι ἀντιστέκονται σθεναρά σέ αὐτά, καθώς καί στήν παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων! Ὁ Πάπας Φραγκίσκος οὐσιαστικά διεκήρυξε τήν Παγκόσμια Ἕνωση Θρησκειῶν στίς Η.Π.Α., ἕνα σατανικό συνονθύλευμα ὅλων τῶν δοξασιῶν χωρίς δογματικά ἐμπόδια καί ἐχθρότητες! Μεταξύ ἄλλων ὁ Πάπας Francis στόν Λευκό Οἶκο, ἔβαλε στό ἴδιο καζάνι τό Κοράνι καί τήν Ἁγία Γραφή σύν τοῖς ἄλλοις!...

Διαβάστε τήν διακήρυξη, ὅπως τήν μεταφράσαμε στό Ἱστολόγιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ:

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης: Η Αγία Ακυλίνα και οι Νεοέλληνες (Κήρυγμα Κυρ. Α΄ Λουκά) [mp3 - 2015]


Κήρυγμα 27/9/2015

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 - Α΄ ΛΟΥΚΑ (Αγίας νεομάρτυρος Ακυλίνας εκ Ζαγκλιβερίου Θεσσαλονίκης). Κήρυγμα του πρωτοπρ. Νικολάου Μανώλη για την διδασκαλία περί των "αλιέων ανθρώπων", της αγίας νεομάρτυρος Ακυλίνας και της κατάντιας των Νεοελλήνων. 

Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης.

Παρακολουθείστε το βίντεο: