Ετικέτες

19.7.15

Όποιος θεωρεί τον καπιταλισμό το απόλυτο κακό και θέλει να τον ανατρέψει χρειάζεται απλώς να μην ξαναβάλει ποτέ χρήματα στις τράπεζες.

Οι τραπεζίτες σε πανικό


Χαράλαμπος Μηνάογλου

Σαν τούτες τις μέρες (13 Ιουλίου 1965) έφυγε από την ζωή ο σπουδαίος Μικρασιάτης λογοτέχνης, ζωγράφος και αγιογράφος ΦΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ !!!Φώτης Κόντογλου 

(9/11/1895  -  13/07/1965)

Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ.σχόλιο Γ.Θ : Σημάδεψε τις ζωές μας δίνοντας ελπίδα και νόημα. Μας έδειξε ότι ο παράδεισος ξεκινάει από εδώ.Ο καθένας μας τον νιώθει δικό του Γέροντα. Καταδικό του... αφού κανείς δεν φεύγει απαρηγόρητος όταν τον επικαλεστεί....αφού κανείς δεν μένει ασυγκίνητος όταν τους λόγους του θυμηθεί. Η μόνη τράπεζα που δεν έκλεισε και δεν θα κλείσει Έλληνες

*Ο Θεός είναι πάντα δίπλα μας, αρκεί να τον ζητήσουμε και να τον φωνάξουμε… η μόνη ελπίδα που δεν πρόκειται να σε προδώσει ποτέ.
Η μόνη τράπεζα που δεν κλείνει ποτέ.

Αφού θέλανε Ευρώ πάση θυσία, καλά να πάθουν!

σχόλιο Γ.Θ : Δείτε το οπωσδήποτε και ετοιμαστείτε να κλάψετε από τα γέλια...

σχόλιο ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Πριν λίγες μέρες είχαμε ανεβάσει το ίδιο βίντεο με άλλον υποτιτλισμό. Ομολογούμε ότι ο νέος υποτιτλισμός είναι πιο ξεκαρδιστικός, αλλά δυστυχώς και πιο επίκαιρος... Πονάει η αλήθεια αδέρφια!


"... δεν ήρθα εδώ για να γίνω καλά!!!" - Νέα "περίπτωση": Κωνσταντίνος...


αμφ: Εμείς βέβαια σε κάθε νέο πρόβλημα υγείας "αναγκεμένου" αδελφού μας,που μαθαίνουμε, έχουμε μάθει πια να σπεύδουμε να παρακαλούμε τον Μοναδικό Γιατρό,που γνωρίζουμε καλά πως δεν κάνει ΠΟΤΕ λάθος!!! Και καλώς πράττουμε.

Είναι δική Του "δουλειά" από εκεί & πέρα να κρίνει την κάθε περίπτωση, όπως Εκείνος νομίζει. (Δες το παρακάτω περιστατικό)


Μας ήρθε,δυστυχώς, νέο μήνυμα: (Από την Ευαγγελία.-)

Κωνσταντίνος, 38 ετών, πατέρας 2 μικρών παιδιών.

Διαγνώστηκε πρόσφατα με κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο... Ξέρουμε...

Συγκλονιστική ιστορία