Ετικέτες

2.2.17

Το ρωσικό ντοκυμαντέρ «Σόδομα» με ελληνικούς υπότιτλους

Σχόλιο: ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!! Ακατάλληλο για ανηλίκους.

Ένα αποκαλυπτικό ντοκυμαντέρ για τη δικτατορική επιβολή της ομοφυλοφιλίας στη Νέα Εποχή

Δείτε εδώ το ντοκυμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους

Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία!


Σχόλιο Σ.Ν.Π.: "Το άρθρο είναι ακατάλληλο για ανηλίκους με σκληρές εικόνες. Οι αντίχριστες δυνάμεις της Νέας Τάξης εφαρμόζουν κατά γράμμα την ατζέντα τους! Η αφύπνιση είναι στόχος μας γιατί... Η σιωπή είναι συνενοχή, ενώ η διαμαρτυρία είναι ομολογία!"

Ιστορία της Ιωνίας – Αιολίδας

Αλεξανδρινά χρόνια
Την άνοιξη του 334 π.Χ. ο Μέγας Αλέξανδρος πέρασε με το στρατό του από τον Ελλήσποντο στη Μικρά Ασία αρχίζοντας έτσι τη μεγάλη εκστρατεία του για την κατάλυση του Περσικού κράτους.

Εθνικός Μιθριδατισμός: Η χειρότερη νόσος του Νεοελληνισμού



Σχόλιο Σ.Ν.Π.: 
"Ο Αγ. Παΐσιος έλεγε: «Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε. Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες!».

Η κατάρρευση της μεσαίας τάξης αλλάζει την Ελλάδα και τον κόσμο

Αποτέλεσμα εικόνας για αλλαζει ο κοσμος
Η μεσαία τάξη από το 50% του πληθυσμού πριν από την κρίση στη χώρα μας υποχώρησε στο 20%-25% σήμερα.

Η προσευχή σε pdf (ανανεωμένο αρχείο στις 2/2)

Σε συνέχεια της ανάρτησης: 
αναρτούμε την προσευχή και σε pdf στο scribd. Σημειώστε απλά ότι είχα ξεχάσει να βάλω το "Βασιλεῦ οὐράνιε..." πριν το τρισάγιο (που είναι βασικό μιας και αυτή η ευχή αναφέρεται στο Άγιον Πνεύμα). Ευχαριστώ τον αδελφό μας που μου το υπέδειξε. Προσετέθη επίσης ένα "Δόξα Πατρί..." πριν το "Δι' ευχών". 

Η προσευχή θα μπορούσε επίσης να ενσωματωθεί στο μικρό απόδειπνο (είτε στην αρχή είτε στο τέλος, οπότε δεν χρειάζεται να διαβάσετε την 1η σελίδα επιπρόσθετα.). Η 1η σελίδα έχει προστεθεί μόνο γι αυτούς που κάνουν την προσευχή ξεχωριστά. 

Μετά από παράκληση αναγνώστη προτείνουμε (αν μπορείτε) να κάνουμε την προσευχή τις ώρες 21:00-22:00, αλλά η τήρηση του ωραρίου δεν είναι δεσμευτική. Ας κάνετε την προσευχή οποιαδήποτε ώρα σας βολεύει (αν δεν μπορείτε το βράδυ).


Ἑλληνικὴ Nαῦς