Ετικέτες

2.2.17

Το ρωσικό ντοκυμαντέρ «Σόδομα» με ελληνικούς υπότιτλους

Σχόλιο: ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!! Ακατάλληλο για ανηλίκους.

Ένα αποκαλυπτικό ντοκυμαντέρ για τη δικτατορική επιβολή της ομοφυλοφιλίας στη Νέα Εποχή

Δείτε εδώ το ντοκυμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους

Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία!


Σχόλιο Σ.Ν.Π.: "Το άρθρο είναι ακατάλληλο για ανηλίκους με σκληρές εικόνες. Οι αντίχριστες δυνάμεις της Νέας Τάξης εφαρμόζουν κατά γράμμα την ατζέντα τους! Η αφύπνιση είναι στόχος μας γιατί... Η σιωπή είναι συνενοχή, ενώ η διαμαρτυρία είναι ομολογία!"

«Νυν απολύεις τον δούλον σου δέσποτα»Οι τα πάντα καλώς διαταξάμενοι πνευματοκίνητοι άγιοι Πατέρες μας, όρισαν, μέσα στον λειτουργικό της κύκλο, η Εκκλησία μας να εορτάζει την 2α Φεβρουαρίου την εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Ιστορία της Ιωνίας – Αιολίδας

Αλεξανδρινά χρόνια
Την άνοιξη του 334 π.Χ. ο Μέγας Αλέξανδρος πέρασε με το στρατό του από τον Ελλήσποντο στη Μικρά Ασία αρχίζοντας έτσι τη μεγάλη εκστρατεία του για την κατάλυση του Περσικού κράτους.

Εθνικός Μιθριδατισμός: Η χειρότερη νόσος του ΝεοελληνισμούΣχόλιο Σ.Ν.Π.: 
"Ο Αγ. Παΐσιος έλεγε: «Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε. Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες!».

Η κατάρρευση της μεσαίας τάξης αλλάζει την Ελλάδα και τον κόσμο

Αποτέλεσμα εικόνας για αλλαζει ο κοσμος
Η μεσαία τάξη από το 50% του πληθυσμού πριν από την κρίση στη χώρα μας υποχώρησε στο 20%-25% σήμερα.

Η προσευχή σε pdf (ανανεωμένο αρχείο στις 2/2)

Σε συνέχεια της ανάρτησης: 
αναρτούμε την προσευχή και σε pdf στο scribd. Σημειώστε απλά ότι είχα ξεχάσει να βάλω το "Βασιλεῦ οὐράνιε..." πριν το τρισάγιο (που είναι βασικό μιας και αυτή η ευχή αναφέρεται στο Άγιον Πνεύμα). Ευχαριστώ τον αδελφό μας που μου το υπέδειξε. Προσετέθη επίσης ένα "Δόξα Πατρί..." πριν το "Δι' ευχών". 

Η προσευχή θα μπορούσε επίσης να ενσωματωθεί στο μικρό απόδειπνο (είτε στην αρχή είτε στο τέλος, οπότε δεν χρειάζεται να διαβάσετε την 1η σελίδα επιπρόσθετα.). Η 1η σελίδα έχει προστεθεί μόνο γι αυτούς που κάνουν την προσευχή ξεχωριστά. 

Μετά από παράκληση αναγνώστη προτείνουμε (αν μπορείτε) να κάνουμε την προσευχή τις ώρες 21:00-22:00, αλλά η τήρηση του ωραρίου δεν είναι δεσμευτική. Ας κάνετε την προσευχή οποιαδήποτε ώρα σας βολεύει (αν δεν μπορείτε το βράδυ).


Ἑλληνικὴ Nαῦς

Υπαπαντή του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού


2 Φεβρουαρίου