Ετικέτες

11.8.21

Αδιαφόρησαν άπαντες για το καινοτόμο πυροσβεστικό σύστημα TYFONAS-TYPHOON

 

Λόγω της μεγάλης ταχύτητας του αέρα που παράγει, το TYFONAS-TYPHOON έχει τη δυνατότητα να πετύχει αποκοπή της φλόγας από την καύσιμο ύλη.

OΙωάννης Κρεκούκης είναι ο εμπνευστής του TYFONAS-TYPHOON, ενός καινοτόμου συστήματος πυρόσβεσης που ήρθε για να αλλάξει τα πυροσβεστικά δεδομένα, προσφέροντας πολλά στο περιβάλλον, στην ανθρώπινη ζωή και στις περιουσίες των πολιτών.

Όπως αναφέρει το themakaitheama.com, το TYFONAS-TYPHOON αποτελείται από έναν φυγοκεντρικό ανεμιστήρα υψηλών επιδόσεων (η ταχύτητα του αέρα που εξέρχεται από το ακροφύσιο ανέρχεται περίπου στα 500 Km/h) που χωρίζεται σε κατηγορίες οι οποίες διακρίνονται από:

1. Την ταχύτητα του αέρα που εξέρχεται από το ακροφύσιο
2. Τη διάμετρο του ακροφυσίου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ

ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΜΟΡΦΟΥ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ

Μητροπολίτης Αυγουστίνος Καντιώτης: Νυχτα θα φύγουν με ελικόπτερο

Απλά συγκλονιστικό! 20 λόγοι άρνησης του φασιστικού εμβολιασμού

 


Κωνσταντίνος Βαθιώτης

Αφιερώνεται σε όσους τόλμησαν να με λασπολογήσουν διασπείροντας την φήμη ότι είμαι εμβολιασμένος – γελάνε μέχρι και οι πέτρες με το κατάντημα στο οποίο μπορεί να φθάσουν κάποιες διεστραμμένες ψυχές.



1. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΩ, γιατί η ανθελληνική κυβέρνηση του Εφιαλτάκη ως παλιάτσος με χιτλερικό μουστάκι όχι μόνο δεν διασφάλισε τις απαιτούμενες συνθήκες, ώστε οι πολίτες νηφάλια να διαμορφώσουν άποψη περί της τυχόν αναγκαιότητας να εμβολιασθούν και ακολούθως να υλοποιήσουν την απόφασή τους σταθμίζοντας ορθολογικά τα “υπέρ και τα κατά” του επικίνδυνου για την ζωή τους εγχειρήματος, αλλά έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να τους υποβάλλει σε καθημερινή πλύση εγκεφάλου. Κοντολογίς: Το εμβόλιο δεν τρυπά μόνο το μπράτσο αλλά πρωτίστως τον εγκέφαλο!

Το Θαύμα του Αγίου Σπυρίδωνος στις 11 Αυγούστου 1716


Τα υποδήματα του Αγίου Σπυρίδωνος τα οποία φθείρονται και αντικαθίστανται τακτικά 

Ακολουθία εσπερινού (παλαιότερος)

Ακολουθία όρθρου (παλαιότερος)



Θαύμα του Αγίου Σπυρίδωνος στις 11 Αυγούστου 1716