Ετικέτες

8.12.17

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ"


Σχετική εικόνα



Κάποιο αθεόφοβοι και συγχρόνως αναίσχυντοι άνθρωποι ανέβασαν ένα θεατρικό έργο τους στη Θεσσαλονίκη μέ τίτλο «Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ»! Χωρίς να το συνειδητοποιούν έγιναν όργανα του Διαβόλου και με το έργο τους προσβάλλουν την θεότητα του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, υβρίζουν δέ και τό πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας, της γλυκειάς μας Παναγίας.

Ι.Μ. Πειραιώς: Είναι επιτρεπτό να τιμάται ο Ν. Καζαντζάκης από την Εκκλησία;

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
Εν Πειραιεί τη 7η Δεκεμβρίου 2017
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΤΙΜΑΤΑΙ Ο Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;
Ζώντας σε καιρούς αποκαλυπτικούς, βιώνουμε μια πρωτοφανή παραδοξότητα.Oι ευγενείς ανθρώπινες ενασχολήσεις να υπηρετούν το σύγχρονο κακό. Να προάγουν την πλάνη και να γίνονται δίαυλοι, μέσω των οποίων ο μέσος άνθρωπος να οδηγείται μακριά από το Σωτήρα Χριστό και την Εκκλησία Του και να μυείται στα φοβερά διδάγματα και τις πρακτικές της «Νέας Εποχής» και του διεθνούς σκηνικού του αποκρυφισμού, δηλαδή της δαιμονολατρίας. Μια από τις ευγενείς αυτές ανθρώπινες ενασχολήσεις, η οποία χρησιμοποιείται για το σκοπό αυτό, είναι και η λογοτεχνία, και δη όταν γίνεται δημόσιο θέαμα, δια της «Έβδομης Τέχνης», δηλαδή του κινηματογράφου. Το πλέον τραγικό είναι, όταν, αυτής της δόλιας πρακτικής, γίνονται συνήγοροι και εκκλησιαστικά πρόσωπα, και ιδίως μεγαλόσχημοι κληρικοί, οι οποίοι γίνονται (εκόντες – άκοντες) χειροκροτητές σαθρών και το χειρότερο βλάσφημων συγγραφέων, λογοτεχνών και κινηματογραφικών παραγωγών. 

Τριαντάφυλλος: Η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή...

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 8/12: Η κατάσταση του Τριαντάφυλλου έχει βελτιωθεί με την έννοια ότι η πιθανότητα επιβίωσης είναι πλέον σχεδόν 100%, ενώ εχθές το βράδυ όλα ήταν ρευστά. Παραταύτα, οι γιατροί δεν μπορούν να γνωρίζουν ακόμα πόσο έχουν επηρεαστεί τα ζωτικά του όργανα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το σώμα του να έχει υποστεί σοβαρές βλάβες σε βασικά ζωτικά όργανα (νεφρά, συκώτι, στομάχι, οισοφάγος κ.α.). Μην τον ξεχάσετε τις ημέρες που ακολουθούν. Θερμή παράκληση. Έχετε στην προσευχή σας όλη την οικογένεια. Χρειάζονται τη μέγιστη δυνατή βοήθεια...

Αρχικό μήνυμα-παράκληση

Προλαβαίνουμε, δεν προλαβαίνουμε.

Ο νεαρός Τριαντάφυλλος μας έχει ανάγκη. Από ώρα σε ώρα μπορεί να φύγει, αλλά ΔΕΝ πρέπει να φύγει έτσι. Ας του δώσει ο Θεός μια ακόμα ευκαιρία. Όποιος διαβάζει το μήνυμα ας κάνει λίγο κομποσκοίνι, ας διαβάσει λίγο από το ψαλτήρι ή ας πει ένα Κύριε ελέησον έστω... Όποιος πάει στη θεία λειτουργία ας ανάψει ένα κεράκι.

Ο "αντίδικος" έριξε τον μικρό σε απελπισία και οι "δικοί του" ζητούν την ψυχή του μικρού. Ας προσπαθήσουμε έστω και την ύστατη τούτη ώρα να αλλάξουμε την έκβαση. Ο αδερφός του στέκεται στο πλευρό του και μας έχει κι αυτός ανάγκη, ας του στείλουμε λίγη βοήθεια.