Ετικέτες

11.9.18

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ποδοσφαιριστής της Βόλφσμπουργκ αρνήθηκε να φορέσει περιβραχιόνιο με τα χρώματα της σημαίας των ομοφυλόφιλων λόγω της χριστιανικής του πίστης

Στην αρχή αυτής της σεζόν, η Wolfsburg ανακοίνωσε ότι οι αρχηγοί όλων των ομάδων ανδρικών, γυναικείων και νέων θα φορέσουν στο μανίκι ένα περιβραχιόνιο με τα χρώματα του «ουράνιου τόξου» ως χειρονομία υποστήριξης στα κινήματα των λεσβιών, ομοφυλοφίλων, αμφιφυλόφιλων και τρανσέξουαλ (LGBT).

ΣΟΔΟΜΑ: ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ

Σχόλιο: ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!! Ακατάλληλο για ανηλίκους.

Ένα αποκαλυπτικό ντοκυμαντέρ για τη δικτατορική επιβολή 
της ομοφυλοφιλίας στη Νέα Εποχή

Δείτε εδώ το ντοκυμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους:

Όταν η πατρίδα κινδυνεύει ο Θεός βγάζει ήρωες και όταν η Εκκλησία διώκεται, ο Θεός δίνει τους αγίους Του

Αποτέλεσμα εικόνας για χριστος ελλαδα
Κωνσταντίνου Γανωτ φιλολόγου-συγγραφέως

Ο Θες πο πλασε τν νθρωπο λεύθερο μν λλ μ τν εχ κα τ δυνατότητα ν γίνει γιος βαλε τν νθρωπο μπροστ σ  πειρασμος κα προβλήματα π μεσ’ π’ τν Παράδεισο κόμα. τσι κανε τν γιότητα λλ κα τν πιβίωση κόμα προβληματικ κα ντικείμενο γνος κα θυσιν, κόμα κα βασάνων κα μαρτυρίων.

Είναι καλό κι ευλογημένο να τρώμε αντίδωρο το πρωί και να πίνουμε αγιασμό!

Σχετική εικόνα
Παλιότερα μα τώρα πιο αραιά, το εκκλησίασμα ζητούσε δεύτερο και τρίτο αντίδωρο μετά τη λειτουργία. Άλλοι, κυρίως γυναίκες, είχαν κι έχουν κάτι σακουλάκια που έβαζαν και βάζουν το παραπάνω αντίδωρο.

Μαύρη μέρα για την Ορθοδοξία στη Συρία. Θάβει 5 παιδιά και άλλους 4 πολίτες που σκότωσαν οι τρομοκράτες στη Mahardah


*Καλό παράδεισο να έχουν και να αναπαύονται οι μαρτυρικές ψυχές τους. Ας προσευχηθούμε όλοι και να ικετέψουμε τον Θεό, να τελειώσει αυτό το κακό που επί 7 περίπου χρόνια βασανίζει και ταλαιπωρεί μία ολόκληρη χώρα με ανυπολόγιστες συνέπειες.