Ετικέτες

26.3.14

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Η στιγμή του εκτροχιασμού στο Σικάγο!

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Η στιγμή του εκτροχιασμού στο Σικάγο!

Το ατύχημα σημειώθηκε στο αεροδρόμιο Ο’ Χάρα του Σικάγο, όταν ο συρμός δε σταμάτησε στο τέλος της πλατφόρμας, αλλά συνέχισε κι έπεσε πάνω στις κυλιόμενες σκάλες που οδηγούν στο κυρίως κτήριο του αεροδρομίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 32 επιβάτες.

Τουρκική εισβολή στην Συρία με τεθωρακισμένα, ειδικές δυνάμεις και μπαράζ πυροβολικού (vid)

Τουρκική εισβολή (μικρής κλίμακας, αλλά οπωσδήποτε εισβολή) στην Συρία, σημειώνεται εδώ και λίγες ώρες και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του χωριού Kasab.

Σύντομα παρελθόν η αστυνομική ταυτότητα-Μέσω ΕΣΠΑ έρχεται η ψηφιακή κάρτα του πολίτη

1
Προ των πυλών βρίσκεται η «βιομετρική κάρτα», η οποία εκτιμάται ότι θα είναι το διαβατήριο του μέλλοντος. Κι αυτό, γιατί δεν θα καταγράφει μόνο τα συνηθισμένα στοιχεία, που βλέπουμε σε μια απλή ταυτότητα, αλλά θα περιέχει και χαρακτηριστικά μοναδικά, τα οποία είναι δύσκολο να αλλοιωθούν.

Εορτή της Συνάξεως του Αρχαγγέλου Γαβριήλ


Γιορτάζουμε σήμερα 26 Μαρτίου, ημέρα της Συνάξεως του Αρχαγγέλου Γαβριήλ.


Το όνομα Γαβριήλ σημαίνει «άνθρωπος του Θεού». Στην Αγία Γραφή, τον Αρχάγγελο Γαβριήλ τον συναντάμε μία φορά στην Παλαιά Διαθήκη και δύο φορές στην Καινή.

Ένα συγκλονιστικό μήνυμα του Μακαριστού Χριστόδουλου ανήμερα του Ευαγγελισμού το 2002 για Παναγία και Πατρίδα

1
"Κατά βάθος μάλιστα, λόγω του ευδαιμονισμού, της ξιπασιάς και της δουλοφροσύνης έναντι των υλικά ισχυρών που διακατέχει τους ηγέτες του, το σύστημα έχει σβήσει από τη μνήμη του το '21 και θέλει να το διαγράψει και από τους Έλληνες, γιατί το βλέπει ως εμπόδιο στην αφομοίωσή τους στη χοάνη του συγκρητισμού και στην υποταγή τους στο παντοδύναμο τίποτε, στο πανίσχυρο μηδέν της ανθρώπινης εξαθλίωσης. Όμως δεν θα τους περάσει."

Παρέλαση: Η μοναξιά της τέντας και το πλήθος της Πανεπιστημίου( Φωτο)

alt
Οι πολίτες θέλουν να βλέπουν παρελάσεις, τους αρέσουν γιατί εμπιστεύονται και αγαπούν τις Ένοπλες Δυνάμεις. 

ΒΙΝΤΕΟ-Ραγδαίες εξελίξεις στην Ουκρανία

ΒΙΝΤΕΟ-Ραγδαίες εξελίξεις στην Ουκρανία
Η είδηση της δολοφονίας ενός εκ των ηγετών της ακροδεξιάς, ο οποίος είχε «πρωταγωνιστήσει» πρόσφατα στους προπηλακισμούς δικαστικών, κυριαρχεί στα ουκρανικά μέσα.